A sorozattal kapcsolatos témák helye
Moderátor: ese
-
ese
- Moderátor

Hozzászólás
Szerző: ese » 2006.02.02. 17:24
temesed írta:ese, most oszinten, nekem is remlik vmi errol az 5 testverrol, ....

Örülök, hogy neked is dereng ... Megpróbáltam keresni DC-s párbeszédeket, ahol ennek utána tudtam volna nézni, de sajna nem jártam szerencsével. Anno pedig egy német honlapon nagyon tudtam mazsolázgatni! De sajna azt már beolvasztották 1 másik honlapba és eléggé leszűkítették a választékot.

Ott a régin még voltak párbeszédek. De most már sajna a hivatalos honlapon sem találok ilyet.
Netán valaki tud ilyen oldalt, ahol olvashatunk eredeti párbeszédeket?
Keine Panik auf der Titanic!
-
ese
- Moderátor

Hozzászólás
Szerző: ese » 2006.02.11. 20:38
temesed írta:ese, tenyleg ez a kep volt???? nekem nem ez remlik!!!! az remlik, amikor Tamara targyalasa volt, es rtalalkznak a hazanal, arra utal a hatterben levo novenyzet, ilyen volt Tamara tengerparti hazanal.....
Nem, nem. Robnak van igaza. Tamara valóban visszatért a 2.sorozatban 1 rész erejéig. És ott volt egy ilyen találkozó is.
Amire te gondolsz, arról is teszek be egy képet:
Figyeld meg Pacey frizuráját. Az a legárulkodóbb.
-
ese
- Moderátor

Hozzászólás
Szerző: ese » 2006.02.17. 19:08
Kornbabe írta:
Szívesen.

Olyan szomorú volt ennek a résznek a vége számomra.

És annyira utáltam akkor Pacey-t.

Inkább átvándoroltam ide:
Igen, nekem is szomorú volt. Én nem igazán Pacey-t utáltam, ő igazából nem sokat tehetett az ügy érdekében. Sokat nem rontott a dolgon. A piszkos munkát Charlie már elvégezte helyette.
-
Ameline
- Olümposzi istenség

Hozzászólás
Szerző: Ameline » 2006.02.17. 19:11
ese írta:
Igen, nekem is szomorú volt. Én nem igazán Pacey-t utáltam, ő igazából nem sokat tehetett az ügy érdekében. Sokat nem rontott a dolgon. A piszkos munkát Charlie már elvégezte helyette.
Nem is tudom...ahogy Dawsonnal akkor beszélt, az nagyon nem tetszett.

-
ese
- Moderátor

Hozzászólás
Szerző: ese » 2006.02.17. 19:14
Kornbabe írta:ese írta:
Nem is tudom...ahogy Dawsonnal akkor beszélt, az nagyon nem tetszett.

Jó, lehet, hogy lehetett volna finomabb is, de végülis a barátját akarta védeni a szörnyű ténytől.
-
ese
- Moderátor

Hozzászólás
Szerző: ese » 2006.03.19. 18:46
Igazából ez egy korábbi DC kérdezz-felelek kvízhez kapcsolódik, de nem akartam offolni, inkább ide tettem be.
Temesed! Ezt első sorban neked ajánlom!
http://www.geocities.com/Hollywood/Thea ... /room.html
(Construx! Amennyiben az oldalon található tartalmat illegálisnak érzed - bár szerintem nem az - nyugodtan lépj közbe, és töröld a linket!)
-
Ameline
- Olümposzi istenség

Hozzászólás
Szerző: Ameline » 2006.03.19. 18:48
ese írta:Igazából ez egy korábbi DC kérdezz-felelek kvízhez kapcsolódik, de nem akartam offolni, inkább ide tettem be.
(Construx! Amennyiben az oldalon található tartalmat illegálisnak érzed - bár szerintem nem az - nyugodtan lépj közbe, és töröld a linket!)
Mi lenne itt illegális?

A filmeket az amazon.com-ról lehet megrendelni, aki akarja.
-
ese
- Moderátor

Hozzászólás
Szerző: ese » 2006.03.19. 18:55
Kornbabe írta:ese írta:Igazából ez egy korábbi DC kérdezz-felelek kvízhez kapcsolódik, de nem akartam offolni, inkább ide tettem be.
Mi lenne itt illegális?

A filmeket az amazon.com-ról lehet megrendelni, aki akarja.
Annyira a mélyére nem néztem az oldal mélyére, csak emlékszem, hogy nemrégiben Construx kiakadt azon, hogy Roberto valami zenét itt a fórumon küldött át, és akkor kerültek szóba az illegális tartalommal bíró oldalak. Construx nem szeretné, ha ilyen linkek figyelnének ezen a fórumon. Ezért vagyok óvatos, bár mint írtam, szerintem nincs gond az oldallal.

Pusztán óvatosság az egész.

-
temesed
- Főisten

-
Kapcsolat:
Hozzászólás
Szerző: temesed » 2006.03.20. 10:49
ese írta:Igazából ez egy korábbi DC kérdezz-felelek kvízhez kapcsolódik, de nem akartam offolni, inkább ide tettem be.
ese, koszi a linket.....bar nem is tudom, ennyi poszter lett volna?
akkor jol emlekeztem, h a Shidler listajanak plakatja is fenn volt.....de a biborszinre is emlekszem....ha 7vegen lesz idom, belenezek 1-2 reszbe, mert ugy remlik, hogy a szekrenyen volt rajta, talan kivul....
a balanced diet is a cookie - in each hand
-
ese
- Moderátor

Hozzászólás
Szerző: ese » 2006.03.20. 19:35
temesed írta:ese írta:Igazából ez egy korábbi DC kérdezz-felelek kvízhez kapcsolódik, de nem akartam offolni, inkább ide tettem be.
ese, koszi a linket.....bar nem is tudom, ennyi poszter lett volna?
akkor jol emlekeztem, h a Shidler listajanak plakatja is fenn volt.....de a biborszinre is emlekszem....ha 7vegen lesz idom, belenezek 1-2 reszbe, mert ugy remlik, hogy a szekrenyen volt rajta, talan kivul....
Dawson szobája tele volt poszterekkel! és igazad van, schindler listája is ott volt, sőt az a plakát is, amit te emlegetsz. én a szekrény ajtó belsejére tippelek, de majd úgyis meglátod.

-
Mary
- Őstag

Hozzászólás
Szerző: Mary » 2006.03.23. 19:37
Kösz, Kornbabe, ez gyó volt... Bár nekem 1 kissé akadozott, de azért bejött. Még sose hallottam amerikaiul kimondva a szereplők nevét, tök furi volt...
M.
-
ese
- Moderátor

Hozzászólás
Szerző: ese » 2006.03.23. 20:26
Nagyon jó volt ez a vidió! Köszi Kornbabe! Tényleg érdekes volt hallani az amcsi verziót. Na, azért kiváncsi leszek már a dvd-re!
-
Ameline
- Olümposzi istenség

Hozzászólás
Szerző: Ameline » 2006.03.26. 15:33
Szia roberto!
Megnéztem a vididet: ebből a szériából abszolút semelyik részt nem láttam, semmi nem volt ismerős. Az a szőke hajú lány nem volt valami szimpi.
A zene alatta nekem kicsit furcsa volt, szeretem ezt a számot, de ebben a feldolgozásban és ezzel a hanggal kicsit furcsa volt, valahogy nekem nem volt olyan dawsonos feelingje.
-
roberto
- Törzstag

Hozzászólás
Szerző: roberto » 2006.03.26. 15:58
Kornbabe írta:Szia roberto!
Megnéztem a vididet: ebből a szériából abszolút semelyik részt nem láttam, semmi nem volt ismerős. Az a szőke hajú lány nem volt valami szimpi.
A zene alatta nekem kicsit furcsa volt, szeretem ezt a számot, de ebben a feldolgozásban és ezzel a hanggal kicsit furcsa volt, valahogy nekem nem volt olyan dawsonos feelingje.
Szija!
Van egy másik változat, másik zenével, ha érdekel majd esetleg azt is megmutizom

hátha azzal jobban teccik majd

-
ese
- Moderátor

Hozzászólás
Szerző: ese » 2006.03.26. 15:59
Kornbabe írta:
Szia roberto!
Pedig az a szőke hajú csaj a druszám! Éva=Eve
A zenét hiába nem érzed dawsonosnak, pedig benne volt az egyik jelenet alatt, amikor a 3.sor. 2. része végén - ha jól emléxem - D+J beszélgettek D-ék stégjén csücsülve, miután Joey végignézte, ahogy D és az a szőke csajszi a suliban a színpadon ... falják egymást. Persze az egész suli szeme láttára tették ezt, nem kis felzúdulást okozva ezzel.

-
roberto
- Törzstag

Hozzászólás
Szerző: roberto » 2006.03.26. 16:02
ese írta:Pedig az a szőke hajú csaj a druszám! Éva=Eve
A zenét hiába nem érzed dawsonosnak, pedig benne volt az egyik jelenet alatt, amikor a 3.sor. 2. része végén - ha jól emléxem - D+J beszélgettek D-ék stégjén csücsülve, miután Joey végignézte, ahogy D és az a szőke csajszi a suliban a színpadon ... falják egymást. Persze az egész suli szeme láttára tették ezt, nem kis felzúdulást okozva ezzel.

Én ugyan ennyire pontosan nem tudom h melyik részben volt, de bizti h Dawson-os, mert onnan kerestem ki

A csaj pedig úgy van ahogy ese mondja

-
ese
- Moderátor

Hozzászólás
Szerző: ese » 2006.03.26. 16:04
roberto írta:ese írta:Pedig az a szőke hajú csaj a druszám! Éva=Eve

Én ugyan ennyire pontosan nem tudom h melyik részben volt, de bizti h Dawson-os, mert onnan kerestem ki

A csaj pedig úgy van ahogy ese mondja

Az ilyenekben ált. otthon vagyok. ahhoz elég nagy fannak voltam/vagyok mondható. Forduljatok hozzám bizalommal.

-
Ameline
- Olümposzi istenség

Hozzászólás
Szerző: Ameline » 2006.03.26. 16:18
roberto írta:
Szija!
Van egy másik változat, másik zenével, ha érdekel majd esetleg azt is megmutizom

hátha azzal jobban teccik majd

Igazából lehet, hogy nem is a zene dominál, hanem az, hogy ebből a szériából nem láttam egyetlen részt sem, és semmi nem ismerős belőle és ezért nem áll hozzám közel. Ez nem a te hibád roberto.
Ese, én elhiszem, hogy volt valamelyik rész alatt ez a szám, ebben a formában, de számomra akkor sem olyan a hangulata, mint azoknak a számoknak, amik tetszenek és rögtön a sori jut róla eszembe és a szereplők.
-
ese
- Moderátor

Hozzászólás
Szerző: ese » 2006.03.26. 18:28
Kornbabe írta:Ese, én elhiszem, hogy volt valamelyik rész alatt ez a szám, ebben a formában, de számomra akkor sem olyan a hangulata, mint azoknak a számoknak, amik tetszenek és rögtön a sori jut róla eszembe és a szereplők.
És hozzád mely számok állnak közel, amikről abszolút a DC jut eszedbe?

-
Ameline
- Olümposzi istenség

Hozzászólás
Szerző: Ameline » 2006.03.26. 18:37
ese írta:Kornbabe írta:Ese, én elhiszem, hogy volt valamelyik rész alatt ez a szám, ebben a formában, de számomra akkor sem olyan a hangulata, mint azoknak a számoknak, amik tetszenek és rögtön a sori jut róla eszembe és a szereplők.

Pl.:
Shawn Colvin - Never saw blue like that
Pete Yorn - Just another
Sophie B. Hawkins - As I Lay Me Down
Alexi Murdoch - Blue Mind
Five For Fighting - Superman
Goo Goo Dolls - Acoustic
És ezek is dawsonos zenék. Roberto és Rigano segítségével találtam rájuk.

-
ese
- Moderátor

Hozzászólás
Szerző: ese » 2006.03.26. 20:07
Kornbabe írta:ese írta:Kornbabe írta:Ese, én elhiszem, hogy volt valamelyik rész alatt ez a szám, ebben a formában, de számomra akkor sem olyan a hangulata, mint azoknak a számoknak, amik tetszenek és rögtön a sori jut róla eszembe és a szereplők.

Pl.:
Shawn Colvin - Never saw blue like that
Pete Yorn - Just another
Sophie B. Hawkins - As I Lay Me Down
Alexi Murdoch - Blue Mind
Five For Fighting - Superman
Goo Goo Dolls - Acoustic
És ezek is dawsonos zenék. Roberto és Rigano segítségével találtam rájuk.

A Blue Mind kivételével tudom, melyikek ezek. És többüket én is nagyon szeretem. Robinak küldtem is egy rövid listát DC-s zenékről, amin az As I lay me down is szerepelt, azonban ez a rendezőbácsinak kihullott a rostáján. Ez van.

-
Ameline
- Olümposzi istenség

Hozzászólás
Szerző: Ameline » 2006.03.26. 20:17
ese írta:
A Blue Mind kivételével tudom, melyikek ezek. És többüket én is nagyon szeretem. Robinak küldtem is egy rövid listát DC-s zenékről, amin az As I lay me down is szerepelt, azonban ez a rendezőbácsinak kihullott a rostáján. Ez van.

De ahogy Robertonak is írtam, valószínűleg nem is annyira a zene, mint inkább a részek ismeretének hiánya miatt nem fogott meg annyira ez a video. Én igazán 5 - 6-ban vagyok otthon. De sebaj, ha végre kijön DVD-n, bepótolom a részeket.

-
ese
- Moderátor

Hozzászólás
Szerző: ese » 2006.03.27. 19:52
Kornbabe írta:ese írta:

De ahogy Robertonak is írtam, valószínűleg nem is annyira a zene, mint inkább a részek ismeretének hiánya miatt nem fogott meg annyira ez a video. Én igazán 5 - 6-ban vagyok otthon. De sebaj, ha végre kijön DVD-n, bepótolom a részeket.

Én is pont ezt akartam javasolni. Neked kötelező vétel a sorozat DVD-n!

-
Ronibaba
- Olümposzi istenség

-
Kapcsolat:
Hozzászólás
Szerző: Ronibaba » 2006.04.01. 10:54
Wááááááááááááááááááááááááááá............április 10-től ismétlik a részeket az RTL klubon a 4. évadtól!!!!!!!!
Csak elég szar időpontban, mert 13.30-tól, de egyszerre 2 részt adnak.
De ez tök jóóó, akkor is!!!!!
Már csak az kéne, hogy az Írisz újra leadja az 1. 3 szériát.
"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
-
Ronibaba
- Olümposzi istenség

-
Kapcsolat:
Hozzászólás
Szerző: Ronibaba » 2006.04.01. 13:01
Hát igen, csak ugye az a probléma, hogy az 1. 3 szezon a TV2-nél van!
"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
-
roberto
- Törzstag

Hozzászólás
Szerző: roberto » 2006.04.01. 15:03
Hát... felvettem volna gépre, de mivel hétköznap van, így obi-van kenobi

-
Ameline
- Olümposzi istenség

Hozzászólás
Szerző: Ameline » 2006.04.01. 15:07
Pont a tavaszi szünetben kezdik el ismételni!