Részek

A sorozattal kapcsolatos témák helye

Moderátor: ese

Válasz küldése
ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2005.12.05. 20:55

Nézzétek mit találtam? Úgy tűnik nem mindenki fogadta el, hogy végetért a sorozat a 6.23.résszel.

http://www.virtualdc.net/
http://www.virtualdc.net/epguide.html
Keine Panik auf der Titanic!

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.12.05. 21:10

ese írta:Nézzétek mit találtam? Úgy tűnik nem mindenki fogadta el, hogy végetért a sorozat a 6.23.résszel.

Ezt ismerem. Itt vannak a Dawson-Joey pártiak. :D

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2005.12.05. 21:22

Kornbabe írta:
ese írta:Nézzétek mit találtam? Úgy tűnik nem mindenki fogadta el, hogy végetért a sorozat a 6.23.résszel.

Igen, ezt én is észrevettem. Jó érzés ezt a D+J párti szívemnek látni ezt! :smt054

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.12.05. 21:23

ese írta:
Kornbabe írta:

Igen, ezt én is észrevettem. Jó érzés ezt a D+J párti szívemnek látni ezt! :smt054
Egyetértek. Bár én azért Paceynek is örültem. Annyira odavolt érte mindig is...mármint Pacey Joeyért. :wink:

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2005.12.05. 21:24

construx írta:
temesed írta:en most nezem ujra....igaz, angolul, de igy is nagyon elvezem....csak az a baj, h egy resz sohasem eleg...es az a baj, h tobbnyire egyedul nezem....jo lenne vki, akivel meg lehetne beszelni az apro reszeleteket...
Szerintem ide nyugodtan beírhatod ezeket, velünk biztosan lehet beszélgetni a DC apró dolgairól... ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: and to be continued

beleolvastam a reszekbe, de vhogy nem nyugozott le. :oops:
a balanced diet is a cookie - in each hand

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2005.12.05. 21:43

Kornbabe írta:
ese írta:
Kornbabe írta: Ezt ismerem. Itt vannak a Dawson-Joey pártiak. :D
Egyetértek. Bár én azért Paceynek is örültem. Annyira odavolt érte mindig is...mármint Pacey Joeyért. :wink:
Persze, én is örültem Pacey-nek is, nagyon aranyosak voltak ők ketten is. De amint sanszos volt, hogy D+J ismét összejöhet, azonnal megdobbant a szívem! Én főként mindig is D+J párti voltam/vagyok/leszek. Csak utána preferálom a P+J párost.

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2005.12.05. 21:55

temesed írta: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: and to be continued

Melyik részek nem nyűgöztek le?! :shock:

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.12.05. 21:56

ese írta:

A 7. seasonra gondol. Szerintem.

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2005.12.05. 22:02

Kornbabe írta:
ese írta:

Ja! Lehet. :? Én azt hittem, hogy azok nem nyűgözik le, amiket elkezdett újra nézni.

Temesed, melyik nem nyűgözött le?

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2005.12.07. 10:00

ese írta:
Kornbabe írta:
ese írta: Melyik részek nem nyűgöztek le?! :shock:
Ja! Lehet. :? Én azt hittem, hogy azok nem nyűgözik le, amiket elkezdett újra nézni.

Temesed, melyik nem nyűgözött le?
a 7. sorozat.....allandoan mennek ideoda, nem derul ki a leirasbol, h ki kivelvan....lehet, h jol meg tudjak valositani, de a "forgatokonyvbol" semmi jo nem derul ki...

amit ujra elkzedtem nezni....hat hogyne nyugozne le????? :D nehany reszt nem is lattam, igy most jo volt egyben latni az egeszet....es mar 2 sorit bevegeztem! es egyre jobban ertem az angolt! :wink:
sztem Andie nagyon jol jatszik, jol eloadja a betegsget..es Pacey meg egyenesen fantasztikus. sajnalom, h JOeyt es D. mindig vmi gyenge ok miat valasztjak el.... :oops:

bizsu
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: bizsu » 2005.12.30. 18:41

ese írta:
bizsu írta:De most akkor Te is azt mondod, hogy Pacey és Andie végül nem feküdt le egymással azon a bizonyos éjszakán. Pedig, szeritnem, igen. Sajnos nincs meg nekem ez a rész, így nem tudom megmondani, miért volt ez az érzésem. De arra emlékszem, hogy ez számomra egyértelmű volt, és már akkor sem értettem, hogy a többiek miért mondják, hogy mégse történt meg a dolog. :roll:
Szerintem egyidőben írhattuk a válaszunkat, csak te gyorsabban befejezted és én nem láttam már a te válaszodat.
De a kérdésedre - ha megkésve is, de válaszolok.
Szóval, szerintem A+P akkor este bizti nem feküdtek le egymással. Bár nagyon szerette volna mindkettő. Andie tétovázott ugyan rendesen - de Pacey abszolút romantikus estéje :smt054 , amit összehozott neki, végülis meggyőzte arról, hogy igen, ő is akarja. Ám erre Pacey mondott állj-t a dolognak, mert bár ő is akarta, de úgy érezte Andie még nem áll teljesen készen a dologra, és nem akarta erőltetni.
Szóval ezzel a lendülettel összeszedték magukat és elindultak kéz a kézben hazafelé. :smt055

Egyébként ehhez a jelenethez tartozik egy nagyon jó Aranyköpés Pacey-től, amit majd az arra illetékes topicban fogok kifejteni. (a régiben is leírtam, ha jól emlékszem)

Viszont később, a 3.sorozatban volt még egy jelenetük, ami számomra a mai napig kérdéses. Volt ugye Andie-nek egy rövid afférja Robbal - Joey benzinkutas főnökével. Majd Andie előadott valami sztorit arról, hogy Rob erőszakoskodott vele. A sztori lényege, hogy egy ideig Pacey vigyázott a lányra - hol máshol, mint a készülő hajóján! És ekkor Andie indított "támadást" Pacey érzelmei "ellen". Szerintem, ha máskor nem is, de ekkor megtörténhetett... Bár konkrétan nem mondta ki ezt senki, de később az Audrey-val való beszélgetésből nekem is kezdett gyanús lenni - gondolom, mint sokan mások, én is elkezdtem összeszámolni a lányokat. :P És csak úgy jön ki, ha Andie-t is számbavesszük. :D Ekkor gondoltam újra végig a dolgot és döbbentem rá arra, hogy ez a 3.sorozatbeli sztori mégiscsak az volt, amire gondoltam. :P Na de ezt már nem ragozom tovább! :lol:
Szóval, szerintem akkor is megtörtént a dolog. Én, most már nagyjából emlékszem, bár mondom, nincs meg a rész, így nem tudom újból megnézni. Szóval, mintha az lett volna az érzésem, hogy, ha nem is ott a motelban, vagy hol, de mégiscsak megtörtént még aznap a dolog. Emlékszem arra a beszólásra is, amit az Aranyköpésekhez írtál, de valahogy akkor is ez maradt meg bennem. :lol: A hajós jelenet, tényleg kérdéses, bár én arra is azt mondom, hogy szerintem ott is megtörtént a dolog, tehát ebben egyetértünk. Ja, és még valami, még a 3. szezonban a Tangó négyesben c. részben Pacey pont azt mondja Joeynak, hogy azért nem megy a közös tanulás, mert most nincs meg az a motiváció, ami Tamaránál is és Andienél is, hogy a tanulás után szex a jutalom. Nah, de mindegy, talán tényleg nem ez a legfontosabb probléma... :wink:

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2005.12.30. 18:57

bizsu írta:Szóval, szerintem akkor is megtörtént a dolog. Én, most már nagyjából emlékszem, bár mondom, nincs meg a rész, így nem tudom újból megnézni. Szóval, mintha az lett volna az érzésem, hogy, ha nem is ott a motelban, vagy hol, de mégiscsak megtörtént még aznap a dolog. Emlékszem arra a beszólásra is, amit az Aranyköpésekhez írtál, de valahogy akkor is ez maradt meg bennem. :lol: A hajós jelenet, tényleg kérdéses, bár én arra is azt mondom, hogy szerintem ott is megtörtént a dolog, tehát ebben egyetértünk. Ja, és még valami, még a 3. szezonban a Tangó négyesben c. részben Pacey pont azt mondja Joeynak, hogy azért nem megy a közös tanulás, mert most nincs meg az a motiváció, ami Tamaránál is és Andienél is, hogy a tanulás után szex a jutalom. Nah, de mindegy, talán tényleg nem ez a legfontosabb probléma... :wink:
Lehet, hogy nem ez a legfontosabb probléma, de azért jó erről is diskurálni. (bár ezt újra végiggondolva, hogy min is folyik a diskurzus, elég hülye szitu :oops: :lol: )
Egyébként ez az utsó fevetésed - Tamara, Andie, motiváció, szex. Szóval anno ezt én sem értettem, de ettől függetlenül váltig állítom, hogy a 2.sorozatban nem volt meg. Viszont mostmár kiváncsivá tettél, szóval ezt elő fogom keresni és töprengek rajta. :wink: :-k

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2005.12.30. 19:48

temesed írta:Ese legutobbi meretes hisztis szipiehez csatolnam: azt hiszem, A es P megis lefekudtek azon az esten.....(huhaaa, meg mindig errol beszelunk? :wink: )...ezt abbol gonodlom, h amikor kiderult, h Pacey irta a levelet, A nagyon kiborult es vmi olyasmit mondott: lefekudtel velem, aztan meg elloksz magadtol....naa, nem emlekszem pontosa, de az idezet elso fele az stimmel. Tehat A csak nem mondhatta jatszasibol....es amikor vegul talalkoznak es megbeszelik, minden jel arra utalt, h megtortent....nem olyan regen lattam ezeket a reszeket, es nekem ketseg sem fert hozza, hogy volt vmi..de gondoljunk csak bele: amikor kiderul, h A megcsalta P, miert nem azt mondta: lefekudtel massal, mig velem meg nem???? de nem ezt mondta...tehat....
Na jó! Ha már ketten hangoztatjátok ilyen vehemenciával, akkor ennek most rögtön utánanézek. :smt017

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2005.12.30. 21:36

ese írta:Na jó! Ha már ketten hangoztatjátok ilyen vehemenciával, akkor ennek most rögtön utánanézek. :smt017
Utánanéztem. Sokkal okosabb nem lettem. :( És még mindig nem változott az álláspontom - méghozzá 1 mondat miatt.
Ez Andie utolsó 2 mondata volt ott az osztályteremben:
"Szóval lefeküdnél velem, de nem akarsz engem? Undorító vagy!"

Feltételes módot használt. Én ebből következtetek arra, hogy nekem van igazam.

Egyébként tök jó, hogy egy kvízkérdésből micsoda eszmecsere alakult ki! 8) :wink:

Mary
Őstag
Őstag

Hozzászólás Szerző: Mary » 2005.12.30. 22:14

ese írta:

Egyébként tök jó, hogy egy kvízkérdésből micsoda eszmecsere alakult ki! 8) :wink:
ja, igen, én is éppen erre gondoltam. de úgy látszik ez tényleg ködös volt a sorozatban...
M.

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2005.12.31. 08:39

ese írta:
ese írta:Na jó! Ha már ketten hangoztatjátok ilyen vehemenciával, akkor ennek most rögtön utánanézek. :smt017
Utánanéztem. Sokkal okosabb nem lettem. :( És még mindig nem változott az álláspontom - méghozzá 1 mondat miatt.
Ez Andie utolsó 2 mondata volt ott az osztályteremben:
"Szóval lefeküdnél velem, de nem akarsz engem? Undorító vagy!"

Feltételes módot használt. Én ebből következtetek arra, hogy nekem van igazam.

hihi, en arra emlekszem, h lefekudtel.....melyik resz is ez pontosan, mert akkor en is utananezek az angolban, h ott hasznalnak e felteteles modot.....csak hogy legyunk teljesen precizek... :D

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2005.12.31. 11:30

temesed írta:hihi, en arra emlekszem, h lefekudtel.....melyik resz is ez pontosan, mert akkor en is utananezek az angolban, h ott hasznalnak e felteteles modot.....csak hogy legyunk teljesen precizek... :D
Ez tényleg jó! Amiben az ominózus mondat elhangzott, az a 2.11-es (Sex, she wrote). Erre most kiváncsi vagyok! Nem lepődnék meg rajta, ha végül neked lenne igazad, mert a magyar fordításról már nemegyszer kiderült, hogy nagyon fals! :evil: Főleg a 2.sorozatbeli szövegeket értették néha nagyon félre a fordítók. Legalábbis én a németen értettem valahogy - az értelmesnek hangzott és vártam volna a magyaron ugyanezt. De teljesen mást kaptam :x - és jóval kevesebb értelme volt, mint annak, amit a német mondott.
Szóval hajrá! :wink:

bizsu
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: bizsu » 2005.12.31. 14:57

Nos, én utána is néztem a dolognak, és úgy tűnik, tényleg megint a szinkronnál szúrták el. :roll: :evil: Itt az eredeti mondat:

Andie: *starting to cry* Why? *he doesn't say anything* Okay, so that's why you've been so weird lately. That's why you've been so cold. *Pacey shakes his head no* What are you trying to say, Pacey? So you sleep with me and you don't want me?

Szóval, ahogy én látom, itt semmi nyoma feltételes módnak![/i]

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2005.12.31. 15:17

bizsu írta:Nos, én utána is néztem a dolognak, és úgy tűnik, tényleg megint a szinkronnál szúrták el. :roll: :evil: Itt az eredeti mondat:

Andie: *starting to cry* Why? *he doesn't say anything* Okay, so that's why you've been so weird lately. That's why you've been so cold. *Pacey shakes his head no* What are you trying to say, Pacey? So you sleep with me and you don't want me?

en is megneztem....es igenigen, csatlakozom bizsuhoz......nincs felteteles mod..plusz a level tartalma: sex changes everything.....we shoul talk...

Mary
Őstag
Őstag

Hozzászólás Szerző: Mary » 2005.12.31. 15:33

temesed írta:
bizsu írta:Nos, én utána is néztem a dolognak, és úgy tűnik, tényleg megint a szinkronnál szúrták el. :roll: :evil: Itt az eredeti mondat:

en is megneztem....es igenigen, csatlakozom bizsuhoz......nincs felteteles mod..plusz a level tartalma: sex changes everything.....we shoul talk...
Hát akkor...
Szóval ezért volt ködös, és senki nem értette...
Én is gondoltam, h. a fordításban lesz a kutya elásva...
M.

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.12.31. 15:36

Kijelentő módot feltételesnek fordítani :shock: ...ez gáz.

Mary
Őstag
Őstag

Hozzászólás Szerző: Mary » 2005.12.31. 15:39

Kornbabe írta:Kijelentő módot feltételesnek fordítani :shock: ...ez gáz.
És főleg baromi értelemzavaró.
Lásd fent...
M.

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2005.12.31. 16:03

temesed írta:

Ilyen érvek mellett szét kell tárnom a két kezem. :smt102 Viszont lenne még egy kérdésem!
Abban megegyeztünk ugye, hogy nem abban a panzióban voltak. Mivel Pacey idő előtt leállította a dolgot, mondván: "...nem akarom. Ezt kimondtam hangosan?" :lol: Majd megbeszélték a dolgot és boldogan indultak haza. Kéz a kézben mentek az autóhoz. Többek közt ezzel a jelenettel végződött a 2.10-es rész. Majd ha jól emlékszem a 2.11-es rész azzal indul, hogy mindhárom pár búcsúzik egymástól. Andie és Pacey egymást átölelve - de teljesen felöltözve Pacey autójánál vigyorognak egymásra és próbálják elengedni egymást.
szóval a kérdés: Mikor??? (a két jelenet közt én csak a végefőcímet láttam, és sehol sem láttam/hallottam közvetlen utalást erre :roll: )

timus
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: timus » 2006.01.02. 08:36

Először is, BUÉK mindenkinek, ez az első hsz-em ebben az évben. :)
A témával kapcsolatosan csak annyit jegyeznék meg, hogy valamiért bennem soha fel sem merült, hogy Andie és Pacey valamikor lefeküdtek egymással. Szerintem azért is volt olyan fájó P-nek amikor Andie végül is mással tette meg a dolgot.
timus

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.01.20. 18:44

temesed írta:najo, ehhez azert meg hozza kell tennunk, h nem csak magat utalta, hanem JOeyt is...mert miatta akart Bostonba menni es abbahagyni a sulit....es..szoval....hat o volt a hibas..ezt egyszer Pacey hajojanal mondta, amiutan jol berugott Jackkel...es ekkor mondta, h ha o nem lenne, akkor az apja sem halt volna meg talan.
uff, en szoltam! :wink:
No, ezzel inkább átköltözöm ide, mert nem akarom offolni a topicot.
Szóval, szerintem az,h Dawson Joey-t hibáztatta, nem volt igazán korrekt. Ugyanis, Mitch nem azért halt meg, mert Dawsonnal vitázott. Nem is volt morci, mikor kocsiba ült, hiszen még énekelgetett is. Bár azért az a "ledobom a fagyit a tölcsérről, mert annyira rázom a kezem, majd vezetés közben felvakarom a földről" sztori egy picit túlzás volt. :D
És még Pacey is elmondta Dawsonnak, hogy az a másik fickó volt a hibás, akivel ütközött, mert úgy ült volán mögé, hogy már jó ideje nem aludt, és konkrétan elbóbiskolt a kormány mögött.

És szerintem ezt Dawson kijózanodva be is látta. Vagy csak azt, h szörnyű dolgokat mondott Joey-nak? Mindegy.

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.01.21. 15:01

egyetertek veled, nem dawson volt a hiabas, hiszen az apja nem haargudott ra.es joey sem, csak abban a reszben d. nagyon gyerekesen viselkedett, h joeyra fogta apja halalat...aztan ugy remlik, h belatta hibajat...neha, lehet h alkohol hatasar, elkovetunk butasagoka, es mondunk szornyusegeket..vagy nem! :wink:

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.01.21. 17:17

temesed írta:egyetertek veled, nem dawson volt a hiabas, hiszen az apja nem haargudott ra.es joey sem, csak abban a reszben d. nagyon gyerekesen viselkedett, h joeyra fogta apja halalat...aztan ugy remlik, h belatta hibajat...neha, lehet h alkohol hatasar, elkovetunk butasagoka, es mondunk szornyusegeket..vagy nem! :wink:
bizony, bizony. az alkohol csuda dolgokra képes! :D :smt030

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.01.24. 19:42

temesed írta:uj feladvany:

Kép
Gondoltam, inkább átjövök ide a gondolataimmal, mert nem akartam szétzúzni a jelenlegi kvízfeladványt.

Szóval csak annyit akartam írni, hogy imádtam ezt a jelenetet. Az egész valahogy nagyon jól meg volt csinálva. Jó volt az elején a zene, amikor JOey rohant Dawsonhoz. Nagyon helyes volt Dawson, aranyos volt, ahogy bosszankodott, h Joey mindig megállítja a reptéren. És édes volt a mosolya, amikor visszanézett Joey-ra a repülőhöz vezető kapuból.
És tényleg kár, hogy Joey nem vele! Mennyi minden máshogy történt volna...

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2006.01.24. 19:45

ese írta: Szóval csak annyit akartam írni, hogy imádtam ezt a jelenetet. Az egész valahogy nagyon jól meg volt csinálva. Jó volt az elején a zene, amikor JOey rohant Dawsonhoz. Nagyon helyes volt Dawson, aranyos volt, ahogy bosszankodott, h Joey mindig megállítja a reptéren. És édes volt a mosolya, amikor visszanézett Joey-ra a repülőhöz vezető kapuból.
Én is erre gondoltam. :cry:

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.01.24. 19:48

Kornbabe írta:
ese írta: Szóval csak annyit akartam írni, hogy imádtam ezt a jelenetet. Az egész valahogy nagyon jól meg volt csinálva. Jó volt az elején a zene, amikor JOey rohant Dawsonhoz. Nagyon helyes volt Dawson, aranyos volt, ahogy bosszankodott, h Joey mindig megállítja a reptéren. És édes volt a mosolya, amikor visszanézett Joey-ra a repülőhöz vezető kapuból.
Én is erre gondoltam. :cry:
Ugye? Pl: nem került volna a képbe Natasha. Valahogy nagyon nem szeretem őt Dawson oldalán látni. Bár volt kb 1 másodperc, amikor szimpi volt.
De ahhoz, hogy kihozzák D "rosszfiú" :?: énjét, őt kellett betenni. Joey mellett soha nem lett volna ilyen.

Válasz küldése