Na, én már elolvasgattam, amiket írtatok, de csak teganp este tudtam megnézni a részt. Igaz, németen már láttam, meg tudtam mi lesz a vége, de így magyarul mégiscsak más volt az egész.
Az érzéseim a sorozat végével kapcsolatban hasonlók mint a tieitek. És attól félek, hogy a nagy csere-bere miatt (TV2-RTL) nem tom, mikor lehet számítani az egész sorozat ismétlésére, már ha lehet számítani rá.
Ami a részt illeti, annak idején nagyon örültem, hogy Joey Paceyt választja. Igaz ez most sincs másként, de egyetértek Maryvel abban, hogy nem igazán volt megmagyarázva a választása. De kicsit azt is éreztem, hogy azzal, hogy Dawson sorozatában Sam végül Colby-val marad, kicsit végülis Dawson és Pacey kivánsága is teljesült, hiszen valamilyen formában mindketten megkapták a lányt. Remélem érthető, amit mondani akarok.
Jen esete tényleg szomorú, meg így legalább tényleg nem szokványos, abszolút hepiend lett a vége. Amikor még anno kiszivárgott, hogy az utolsó részekben meg fog halni valaki, mindenki a Nagyira tippelt, végülis ez lett volna a logikus.
A reklámszünet tényleg felháborító volt. Sose volt nagyon érzékük a filmek megvágásához, de ez extra gáz volt. Igaz, úgy tudom, itthon másmilyen reklámtörvények vannak életben, mint Amerikában, és nyilván a sorozatokat az ottaniakhoz alakítják, de erre akkor is jobban figyelhettek volna.
Ez egem is mindig nagyon érdekelt. Én meg Pacey karakteréről olvastam, hogy valós személy, és hogy tényleg ő vitte végül a lányt. Igaz, ez ellentmond annak, hogy Williamsonról azt hallottam, hogy meleg, és Jack melegsége is innen származtatható.Szerintetek mennyire volt önéletrajzi a sorozat eleje/vége? A Williamson és a Dawson név igencsak hasonlít... Azt tudom, hogy Joey-t valós személyről, régi jó barátjáról mintázta Williamson.