Nórié vagy Remetéé, nem tudom pontosan, mert mire benéztem, már több hsz-szel túlvoltunk rajta.Mary írta:Kié volt a 3000.?
Gondoltam akit érint, majd figyelgeti..
Moderátor: ese

Nekem tetszik az ötlet, imádok képeket beilleszteni!construx írta:Lányok! Mivel tudom, hogy nagyon szerettek képeket beillesztgetni, mit szólnátok, ha csinálnánk olyan topikokat, amik kifejezetten erre lennének használatosak?
Lehetne akár minden szereplőnek külön topikja (pl.: KÉPEK - James-ről), ahová bárki beilleszthetné azokat a neki tetsző fotókat, amiket szörfözés közben talált valamelyik szereplőről! Aztán aki gondolja (mivel fórumon vagyunk), kommentálhatja is őket!![]()
Mit szóltok hozzá?

Ott nekem is van rengeteg, de 520 képet nem akarok felnyomni a fórumra..Remete írta:Képeim nekem is vannak főleg Katie-ről csak éppen a vinyómon, szóval ezt kellene majd valahogy megoldani

Nanáááááá!!!Kornbabe írta:Ezt már én is nagyon várom! Bizonyára nyit Pacey és Joey topikot, ők a "specialitásai".construx írta:Remek, örülök a lelkesedésnek!
Jó kis galériát fogunk itt összehozni!![]()
Hát még, ha majd Nóri is visszatér és bekapcsolódik...

Látom, nagy változások történtek!construx írta:Lányok! Mivel tudom, hogy nagyon szerettek képeket beillesztgetni, mit szólnátok, ha csinálnánk olyan topikokat, amik kifejezetten erre lennének használatosak?
Lehetne akár minden szereplőnek külön topikja (pl.: KÉPEK - James-ről), ahová bárki beilleszthetné azokat a neki tetsző fotókat, amiket szörfözés közben talált valamelyik szereplőről! Aztán aki gondolja (mivel fórumon vagyunk), kommentálhatja is őket!![]()
Mit szóltok hozzá?
Rendben. Átszerkesztem őket, csak azért raktam 1 hsz-ba többet, hogy ne növekedjen annyira hsz-om. Már így is túl vagyok az 1300-on, nem tudom, hogyan..construx írta:Marhajók a képek, Kornbabe!
Csak annyi lenne, hogy 1 hsz-ba max. 2-3 képet illessz be lécci, mert így nagyon sok kép kerül egy oldalra, és sokaknak letölthetetlen lesz. Köszi!
Folyamatosan törlöm a cache-t, és figyelem, hogy nem dob-e be figyelmeztetést. Néha csak órák múlva jelenik meg. De majd törlöm, ha netán előfordulna. És keresek más képeket.construx írta:Jaaaj, ne szerénykedj már!Kornbabe írta:Rendben. Átszerkesztem őket, csak azért raktam 1 hsz-ba többet, hogy ne növekedjen annyira hsz-om. Már így is túl vagyok az 1300-on, nem tudom, hogyan..![]()
![]()
![]()
Minél több, annál jobb!