Részek
Moderátor: ese
Corrmannál az igazság!
Nekem is nagyon tetszett a rész, és nem Dawson szokásos moralizálása miatt - Ok, rendben, ezért szeretjük a DC-t -, nem is Jen&C.J. problémája miatt - túl egyszerűen oldotta meg nagyi, és Jen: akkor már mindjárt mehetünk is
-, hanem P&J miatt...
Naggyon-nagggggyon ott volt....
Higgyétek el, hitetlenkedők, ez tényleg hihető.
HA vakik között ilyen nagy a szexuális feszültség, egyértelmű, h. ha egész nap egymás közelében vannak, ide fajul...
És J. is bevallotta, h. a féltékenységi jelenet nagyon nevetséges volt...
Jó forgatókönyvi ötlet az Eddie megjelenése.
Szóval nekem ez a rész:
M.
Nekem is nagyon tetszett a rész, és nem Dawson szokásos moralizálása miatt - Ok, rendben, ezért szeretjük a DC-t -, nem is Jen&C.J. problémája miatt - túl egyszerűen oldotta meg nagyi, és Jen: akkor már mindjárt mehetünk is
Naggyon-nagggggyon ott volt....
Higgyétek el, hitetlenkedők, ez tényleg hihető.
HA vakik között ilyen nagy a szexuális feszültség, egyértelmű, h. ha egész nap egymás közelében vannak, ide fajul...
És J. is bevallotta, h. a féltékenységi jelenet nagyon nevetséges volt...
Jó forgatókönyvi ötlet az Eddie megjelenése.
Szóval nekem ez a rész:
M.
Talán mert meghalt az apja.construx írta:Dawson nem tudom, miért hagyná ki a tinikorát, ha újrajátszhatná a dolgait.
Az a rész szerintem is elég jó volt (tegnap láttam), külön örültem, hogy végre újra együtt látom Dawsont és Pacey-t. A legutóbbiban pedig tényleg idegesítő volt kicsit Joey hülyesége és nekem se tetszenek újra együtt P-vel, kicsit erőltetettnek tűnnek... viszont Eddie visszatérése nagy meglepetés volt és jókora pofon a film végére!
Jen elveszített mindenkit, akivel rövid szexkapcsolata volt, ezért fél újra szexelni CJ-vel, nehogy őt is elveszítse. Jack pedig hol van már?!
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.
Enjoy your death.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Á, az később volt.daw írta:Talán mert meghalt az apja.construx írta:Dawson nem tudom, miért hagyná ki a tinikorát, ha újrajátszhatná a dolgait.![]()
Viszont akkoriban derült ki, hogy az anyja megcsalta, az igaz..
De újranézve a régi részeket... jó volt az!
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
Húúú, nagyon tetszett a mai rész! Nagyon drámai volt. Először Eddie-ért szakadt meg a szívem, aztán Nagyiért, végül Paceyért. Őszintén szólva nem értem Joeyt, próbáltam rájönni, hogy mi játszódhat le benne, de nem jöttem rá. Örülök, hogy összejött újra Eddie-vel, de borzasztóan sajnáltam Paceyt. Azt mondta Joey: ez nem szerelem. Akkor mi? Akkor miért kezdte újra Pacey-vel? Bár annak idején az is elgondolkodtató volt, hogy gondolkodási időt kért. Remélem Nagyi meggyógyul! Megint hiányzott Jack, remélem legközelebb ő is látható lesz. Gondolom Nagyi akkor a betegsége miatt szakított Bill bácsival.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Tényleg ez volta a címe, de a nőci rosszul mondta be.Az előző rész címét mondta!construx írta:Címe: Adok-kapok (Love Bites)
Egy nagyon gyors írásom lesz, mert mennem kell!
Szóval iszonyat drámai volt ez a rész, nem is tudok mit hozzátenni, mint hogy magáért beszélt! és a vége nagyon hatásos volt!
De abból már elegem van, hogy Jack nincs sehol!:smile7:
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Hehh, annál a résznél pont ezt jegyeztem meg! Ha már gondolkodni kell rajta, akkor nem szerelem..Kornbabe írta:Azt mondta Joey: ez nem szerelem. Akkor mi? Akkor miért kezdte újra Pacey-vel? Bár annak idején az is elgondolkodtató volt, hogy gondolkodási időt kért.
Hát így is lett.
Ettől eltekintve én se nagyon értem Joey-t.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Egyébként érdekes rész volt, látszik, hogy közeledünk a végéhez, mert egyre több a nosztalgia..
(Ennek mondjuk én örülök. Meg a középsulis bálok hangulatát is imádom.. meg azt az érzést.. meg azokat az ismétlődő történéseket.. áááá, kamaszodom újra!
)
(Ennek mondjuk én örülök. Meg a középsulis bálok hangulatát is imádom.. meg azt az érzést.. meg azokat az ismétlődő történéseket.. áááá, kamaszodom újra!
B.D.
B.D.
Érdekes az amerikaiaknál az a hagyomány, hogy a bál előtt a kísérő fiú ad egy olyan csuklóra tehető virágmicsodát. Jesszus, hány filmben és sorozatban láttam már ezt!construx írta:Egyébként érdekes rész volt, látszik, hogy közeledünk a végéhez, mert egyre több a nosztalgia..![]()
![]()
(Ennek mondjuk én örülök. Meg a középsulis bálok hangulatát is imádom.. meg azt az érzést.. meg azokat az ismétlődő történéseket.. áááá, kamaszodom újra!)
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Én meg pont azt néztem, hogy Harley lábán mintha nem lett volna semmi a végén, amikor a sráccal táncolt..Kornbabe írta:Olyan fura, hogy a filmekben/sorozatokban mindig cipőt viselnek a szereplők még akkor is, mikor az ágyon fekszenek. (Ahogy most is Joey). Miért van ez?![]()
(Amúgy nem értem, miért van együtt vele, nekem totál megbízhatatlannak és komolytalannak tűnik...)
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Azon gondolkodtam, hogy az elmúlt epizódokat főleg nők írták - talán ezért kapunk annyit Joey-ból, és nagyon keveset Dawsonból, meg főleg Jackből...
(Megjegyzem, ezek után pláne érthetőbbnek vártam volna Jo viselkedését.. na mindegy.)
(Megjegyzem, ezek után pláne érthetőbbnek vártam volna Jo viselkedését.. na mindegy.)
B.D.
B.D.
Nem is volt rajta, gondolom megfájdult a lába a magassarkú cipellőben.construx írta:Én meg pont azt néztem, hogy Harley lábán mintha nem lett volna semmi a végén, amikor a sráccal táncolt..Kornbabe írta:Olyan fura, hogy a filmekben/sorozatokban mindig cipőt viselnek a szereplők még akkor is, mikor az ágyon fekszenek. (Ahogy most is Joey). Miért van ez?![]()
![]()
(Amúgy nem értem, miért van együtt vele, nekem totál megbízhatatlannak és komolytalannak tűnik...)
Sziasztok!
Igen, érdekes volt ez a rész.
És érdekes, én is pont ezeket a dolgokat figyeltem meg, mint Ti.
De ez a retekrózsa bébirépaágyon!!!!
M.
Igen, érdekes volt ez a rész.
És érdekes, én is pont ezeket a dolgokat figyeltem meg, mint Ti.
Én meg egy csomó Denise-ben meg ilyen szerelmes lányregényben is olvastam.Kornbabe írta:Érdekes az amerikaiaknál az a hagyomány, hogy a bál előtt a kísérő fiú ad egy olyan csuklóra tehető virágmicsodát. Jesszus, hány filmben és sorozatban láttam már ezt!
De ez a retekrózsa bébirépaágyon!!!!
Még ha csak feküdne, de a talpa rajta volt az ágytakarón...Kornbabe írta:Olyan fura, hogy a filmekben/sorozatokban mindig cipőt viselnek a szereplők még akkor is, mikor az ágyon fekszenek. (Ahogy most is Joey). Miért van ez?![]()
Ja, és amúgy is sokkal kisebb volt a srácnál, így aztán végképp...construx írta: Én meg pont azt néztem, hogy Harley lábán mintha nem lett volna semmi a végén, amikor a sráccal táncolt..![]()
Igen, én is Tőletek akartam megtudni, h. vajon miért...Kornbabe írta:Még valamit nem értettem: miért kezdett az a suttyó Patrick Pacey-vel verekedni?Az elég gáz volt...
M.
Én értettem Joey-t. Nagyon romantikus, nosztalgikus és bulis Pacey-vel lenni, hisz minden jó emlék visszajött mellette, nagyon tetszik Joey-nak az, ami Pacey ma, meg minden, de amikor Eddie visszajött, akkor értette meg, hogy nem szerelmes Pacey-be, hogy a szerelem az az, amit Eddie iránt érez.
Számomra nagyon meglepő volt a vége, hisz közeleg a záró rész és tudjuk ott mi lesz, hogyhogy dobta Pacey-t... na mindegy, kicsit örültem neki, Eddie jó fej volt.
Szegény nagyit sajnáltam én is, nagy gáz lehet neki most. Tényleg azért dobhatta a pasit.
Dawson nagyon szimpatikus volt megint az eltökélt álmaival. Remélem összejön neki.
Már csak egy kérdésem van: hol van Jack???
Számomra nagyon meglepő volt a vége, hisz közeleg a záró rész és tudjuk ott mi lesz, hogyhogy dobta Pacey-t... na mindegy, kicsit örültem neki, Eddie jó fej volt.
Szegény nagyit sajnáltam én is, nagy gáz lehet neki most. Tényleg azért dobhatta a pasit.
Dawson nagyon szimpatikus volt megint az eltökélt álmaival. Remélem összejön neki.
Már csak egy kérdésem van: hol van Jack???
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.
Enjoy your death.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Nem mindenki tudja..daw írta:Számomra nagyon meglepő volt a vége, hisz közeleg a záró rész és tudjuk ott mi lesz, hogyhogy dobta Pacey-t...
És aki tudja, ne árulja el! (Ehh, hányszor kértem már ezt hiába.. A spoileres topik erre van, ott bármiről lehet beszélni, amit még nem láttunk magyarul!)
B.D.
B.D.
Épp most néztem újra az eheti részt a Vivivel, és észrevettem pár dolgot, amit elsőre nem
:
1. Suttyó Patrick azért kezdett lökdösődni Paceyvel, mert az adott neki egy koppintást a fejére.
2. Harley cipője Patrick kezében volt.
Viszont Joeyt most sem sikerült megértenem.
A jövő heti részt nagyon várom!
1. Suttyó Patrick azért kezdett lökdösődni Paceyvel, mert az adott neki egy koppintást a fejére.
2. Harley cipője Patrick kezében volt.
Viszont Joeyt most sem sikerült megértenem.
A jövő heti részt nagyon várom!
Mivel J+P párti vagyok, nem nagyon örültem, amikor a végén szakítottak, de Eddie-t is sajnáltam az elején. Viszont a végén nem tudtam felhőtlenül örülni nekik, Pacey miatt.
A nagyit én is sajnálom, amúgy nem is néz ki betegnek. Remélem, nem lesz baja. Szerintem ezen a szálon simán be lehetett volna hozni Jack-et, kár, hogy nem szerepelt.
A nagyit én is sajnálom, amúgy nem is néz ki betegnek. Remélem, nem lesz baja. Szerintem ezen a szálon simán be lehetett volna hozni Jack-et, kár, hogy nem szerepelt.