Részek

A sorozattal kapcsolatos témák helye

Moderátor: ese

Válasz küldése
Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.06.16. 00:36

Íme egy kép a címszereplőről, mivel sokan hiányolták az előző részből:
Kép

Ez egy nagyon jó kép. :D

daw
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: daw » 2005.06.17. 12:19

Üdv mindenkinek!
Bocs a hosszú kihagyásért, az elején nem volt időm nézni a sorozatot, csak vettem fel őket és ott torlódtak a kazikon, így nem akartam véletlenül elolvasni semmi spoilert, azért maradtam távol. Aztán jött a költözés, akkor kicsit elvesztettelek titeket, végül minden helyre jött, meg is lettetek és utol is értem magam a sorozatban. :)

Én is hiányoltam Dawsont az utolsó részből, bár csak a végén jöttem rá, hogy nem is volt benne, szóval elég jól pótolhatták. :) Mivel sokáig nem voltam, összegzem, hogy Joey új pasija nagyon szimpatikus, emlékeztet szegény Brandon Lee-re eléggé. Pacey változatlanul gyenge szálnak tűnik, ez a menedzseres állapota nem túl jó, kivétel az volt, mikor hazament és a bátyjával találkozott újra. Audrey már kezd idegesítő lenni kicsit, Jack és Jen jó, mint mindig. :D
Hány rész van még hátra?
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2005.06.17. 12:30

daw írta:Üdv mindenkinek!
Bocs a hosszú kihagyásért, az elején nem volt időm nézni a sorozatot, csak vettem fel őket és ott torlódtak a kazikon, így nem akartam véletlenül elolvasni semmi spoilert, azért maradtam távol. Aztán jött a költözés, akkor kicsit elvesztettelek titeket, végül minden helyre jött, meg is lettetek és utol is értem magam a sorozatban. :)

Én is hiányoltam Dawsont az utolsó részből, bár csak a végén jöttem rá, hogy nem is volt benne, szóval elég jól pótolhatták. :) Mivel sokáig nem voltam, összegzem, hogy Joey új pasija nagyon szimpatikus, emlékeztet szegény Brandon Lee-re eléggé. Pacey változatlanul gyenge szálnak tűnik, ez a menedzseres állapota nem túl jó, kivétel az volt, mikor hazament és a bátyjával találkozott újra. Audrey már kezd idegesítő lenni kicsit, Jack és Jen jó, mint mindig. :D
Hány rész van még hátra?
A lényeg, hogy itt vagy újra! :)
Szombatom lesz a 13. rész, és az egész szezon 22 + 2 részes, szóval van hátra még 12 rész!

construx
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: construx » 2005.06.18. 02:00

A mai, #613-as epizód 14:45-től látható az RTL Klubon.
Címe: Borúra derű (Rock Bottom).

Jó szórakozást hozzá! :wink:
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.

B.D.

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.06.18. 12:17

Itt a hozzávaló kép :D:

Kép

construx
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: construx » 2005.06.18. 15:42

Végre kicsit pozitívabb hangulatú volt ez a rész. :)
Az elején rögtön volt pár aranyköpés Joey és Audrey között, megérné kikeresni és begépelni.. 8)
Bírtam Dawson talpraállását, ezt tényleg így kellett megoldani. Még a végén megértjük a Sátánt? :P :lol: :lol: :lol:

B.D.

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2005.06.18. 17:14

Szerintem nagyon jó kis rész volt a ami. Tartalmas volt! Jacket nagyon hiányolom :( , Paceyt nem annyira, mert ő úgyis sokat szerepel! :lol:

Szóval a Nagyis rész haláli volt! :D Tök meghökkentem az egész szitun + persze azon is, hogy Jen mégis engedett a kísértésnek! De azért nem haragudtam rá, mert C.J. jó szöveggel vette le a lábáról! 8-[

A Joey-Eddie befejezés egy picit szerintem nyálasra sikeredett a nagy csókjelenettel, de ez van!

Audreytól kivoltam...de az vicces volt, ahogy azt a pasit szétrugdosta! :wink:

Dawson vhogy ebben a részben annyira jól nézett ki, úgy csillogott a szeme! És persze hihetetlenül szexi volt, ahogy felvette a kesztyűt és nekiállt rendezni és mindenkit leteremtett! Cooooooooooollllll!

Chi
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: Chi » 2005.06.18. 19:18

Nekem tetszett ez a mai rész. :D
Ennek örülök is mert a múltkorit picit untam, habár lehet, hogy nem a megfelelő hangulatban néztem.

Jacket hiányoltam, mint mindig. :wink:
Jen haja még mindig nem tetszik.
Örültem, hogy Eddie megpróbálja azt a sulit. (A csókjelenet a végén szerintem is kissé nyálas volt Ronibaba.)
Dawson bekeményített! :lol: Jól csinálta. Igazi rendező bácsi lett! 8)
A nagyis rész vicces volt (bár elsülhetett volna rosszabbul is), Audrey végre elfogadta a segítséget. Küldök neki egy tapsot ezért: =D>

Öszzegzés a részről: \:D/

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.06.18. 22:09

Nekem is tetszett ez a rész, kivéve a Dawsonos jeleneteket, mert azok számomra elég hiteltelenek voltak. Azt sem tudom elhinni, hogy Audreyval ennyire ne törődnének a szülei.
Eddie és Joey nagyon édesek voltak együtt, nem tudom megmondani miért, de ez a kapcsolat sokkal reálisabbnak, életszerűbbnek hat, mint mondjuk mikor Joey Dawsonnal volt. Azt sem tudom megmagyarázni mi van Eddie-ben, ami sem Dawsonban, sem Paceyben nincs meg, amitől ennyire szimpatikus és mosolyra kerekedik a szám, ha felbukkan a sorozatban. :D Akárki akármit mond, nekem tetszett az utolsó jelenet! 8) Azt sem értettem CJ mitől változott meg hirtelen, viszont a bácsikája hihetetlen!!!! :shock:
Nagyon vicces jelenet volt, ami az étteremben játszódott. :lol:

Remete
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: Remete » 2005.06.20. 08:42

Végre egy rész amit élőben nézhettem meg és nem kaziről :D

Hát abban egyetérthetünk, hogy kicsit valószerűtlen Dawson ilyen hirtelen felülkerekedése a problámán. Rááadásul pont Natasa segítse ebben azért ez egy kicsit ironikus.

Tényleg Jack az utóbbi részekben szinte teljesen eltünt.
Emlékeztek azt hiszem Construx mondta, hogy Jen és a nagyi beszélgettek arról, hogy a nagyi dobta a pasiját. Hát azért nem láttuk akkor mert az egész csak most történt meg.
Igazatok nekem se jön be Jen haja. Viszont CJ továbbra sem tetszik.
Eddie hát az egész rész egy kicsit nyálas volt és most viszont megint nem bírom :(

Igazából az is túlzás hogy milyen happy lett minden, még Paceyt kellett volna összehozni Emmával és tényleg minden szép és jó :)
Nem szenvedek elmebetegségben.
Minden percét élvezem.

Kvak, Kvak, Kvak...

timus
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: timus » 2005.06.20. 13:28

Nekem sajna ez a rész sem jött be igazán. Gondolkodtam rajta, vajon mi lehet ennek az oka, és arra jutottam, hogy ebben a részben a "haverok" egymással nem is találkoztak. Hiányzott Jack és Pacey. Joey és Eddie lelkizése kicsit sok volt, ezen még a csókos búcsújelenet sem sokat javított.
Dawson az elején idegesített. Arra gondoltam, igazán eldőlhetne már, hogy akkor most tud filmet rendezni, vagy sem. Az tetszett, mikor a végén a sarkára állt, de nem hiszem, hogy ettől lenne jó egy rendező.
Jen haja nekem sem jön be, a nagyis rész pedig nem igazán tudott lekötni.
Na jó, az is lehet, hogy nem a legjobb hangulatban néztem a részt, de nekem valahogy hiányzik a korábbi részek varázsa. /És itt nem a 6. seasonra gondolok./

daw
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: daw » 2005.06.20. 22:57

Ez a rész nekem kifejezetten tetszett. Végre a főszereplőkről szólt elsősorban, azaz Dawsonról és Joeyról. Rég szerepelt már ennyit Dawson a saját sorozatában és ő mindig jó. Bár nekem se tetszett, ahogy összecsaptak a hullámok a feje fölött, én már rég rendbetettem volna azt a bunkó operatőrt, de végül csak megtette ő is. :) Joey és Eddie végig rendben voltak, Audrey viszont megint nagyon ellenszenves volt, ennyire hülye már nem lehet senki. Persze a végén szépen elrendeződött az ő sorsa is. Azért is tetszett ez jobban, mert pacey nem is szerepelt benne, aki az utóbbi időben a sorozat gyenge pontja szerintem. Jen jó volt, bár a haja rettenetes tényleg :) és a Nagyi is új oldaláról mutatkozott be. Egyedül Jack hiányzott ebből a részből.
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.

Remete
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: Remete » 2005.06.23. 14:20

Nemcsak ebből a részből hanem az utóbbi sokból is.
Jack szinte alig szerepel benne mostanság :(
Minden percét élvezem.

Kvak, Kvak, Kvak...

construx
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: construx » 2005.06.25. 04:39

Holá kedveseim!
Bár még nem vagyok teljesen szalonképes, legalább az igyekezetet értékeljétek pls. Tehát.

A mai epizód (ami a #614-es) kezdési ideje 14:40 (vagy ahogy épp kedvük lesz) az RTL Klubon.
A címe: Hinta-palinta (Clean and Sober).

Tessék szépen megnézni - és jó szórakozást!

B.D.

Chi
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: Chi » 2005.06.25. 16:36

Ej, de jó kis rész volt ez a mai. Jó zenék, vicces párbeszédek, minden, ami kell.
Végre szerepelt Dawson is! Habár néha kissé bénázott, de vicces volt. :lol:
Kissé leesett az állam, amikor mutatták, hogy Audrey milyen helyen van elvonókúrán. Hát nem volt semmi. Medencék, pálmafák, miegyéb..... :shock: :shock: Ha nem tudnám, hogy mi történt A-val, azt hinném nyaral....
Joey részegen: :lol: :lol:
Attól a tv-s jelenettől behaltam az elején. Hát ez kész volt! :lol: :lol:
Miért hívták Bertának a tvt??????

Hű, de királyos volt ez a rész.
Most, így első benyomásra ennyi, de majd még írok szerintem. :wink:

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2005.06.25. 16:43

Hát igen, öröm volt a szívemnek ez a mai rész, főleg a Pacey-Joey páros miatt! Bár azt kell mondanom, és ez lehet, hogy szentségtörés a részemről, hogy Eddie hiányzik egy picit! :(

C.J. és Jen tök jó, hogy végül így egymásra találtak és örülök, hogy ebből a kettőjük közt lévő hosszas huza-vonából egy pozitív dolog sült ki! :) =D>

Jack iszonyat édes pofa, főleg, hogy így felajánlkozott! :) :P

Dawson pedig mennyire rendes már, hogy így foglalkozik Audreyval. és annak is örültem, hogy végre egy régi Audreyt láthattam viszont! :)

Ez a TV imádat nagyon brutál volt, ahogy az üvegezés is! Szétröhögtem magam! :mrgreen: :lol:

Az a csávó, a Gas, meg tényleg mekkora egy borzalom volt! Fúúúúújjjjj.... :twisted: ](*,)

Na, hát kb. ennyi!
Várom már a jövő hetet, mert akkor jön a kedvenc részem, a Castaways!!! Juhéééé!!!!!!!

construx
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: construx » 2005.06.25. 20:17

Chi írta:Miért hívták Bertának a tvt??????
Valószínűleg az első világháború híres német óriáságyúja, a Kövér Berta után nevezték el... :lol:

B.D.

construx
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: construx » 2005.06.25. 21:01

Szerintem is jó rész volt a mai! :D
Bár Pacey és Joey egymásra találása nekem eléggé sántított, Jo vagy nem volt igazán belezúgva Eddie-be, vagy inkább Ő nincs még túl Pacey-n! (Jó, tudjátok, hogy sosem voltam P-J fan, de akkor se tetszett ez a rész.)
Audrey tényleg jobban festett már (bár abban a farmerban elég szélesnek tűnt a csípője.. :P ) - hát, Amerikában úgy látszik, ilyenek a szanatóriumok, vagy hogy hívják ezeket a helyeket. Dawson nem volt valami ügyes, de legalább mókás. :wink: Kár, hogy a filmjük végül nem futott be.
Gus kész volt, viszont azon csodálkoztam, hogy Jack helyett nem Pacey ajánlotta fel Emmának a segítségét - pár résszel ezelőtt még odavoltak egymásért... Már megint Joey kavart bele, ehh. :evil: (Akit egyébként vicces volt a segítő szent szerepében feltüntetni.. :lol: Ja, és ha valaki ennyire kidől a piától, az nem ússza meg annyival, mint ő. :P ;) )
Jenék nemtom mit cívódtak annyit, szegény lánynak már tényleg szüksége volt erre a megnyugvásra. Egy bulin filozofálni? Remek terv lett volna, tényleg. :P :lol:
Az üvegezés nagyon mókás volt - igazából azt hittem, 12 felett már nem szokás játszani, de akkor most bevallhatom, hogy tegnap mi is csináltuk.. :wink: :lol: :lol: :lol:
Na ennyit a jó bulik hasonlóságairól, remélem, a többieknek is bejövős ep volt a mai. :)

B.D.

construx
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: construx » 2005.06.25. 21:07

Na, csak kifelejtettem, hogy az elején a párbeszédek kúlosan pörgősek voltak ismét, jeee, és hogy a zenei aláfestés (újból, sokadszor) egészen kiválóra sikerült, abszolút feldobta a hangulatot és "eladta" a megfelelő történéseket. (Próbáljátok meg a jeleneteket zene nélkül elképzelni - hatalmas a különbség!)
Dehát a jó bulikban jó a zene is ugyebár. 8)

B.D.

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.06.25. 22:51

Nos, akkor ma én vagyok a negatív hang, mert valahogy nekem nem tetszett a mai rész. Nem értettem, miért nyavalyogtak a csajok a TV-n, nekem tökre tetszett, én is szívesen nézném a filmeket ilyenen. :D Az üvegezős rész vicces volt :lol: (Jacket én is szívesen megpusziltam volna :oops: ) :D . Azt hittem Dawson fog tudni normálisan beszélni a prodecerrel, de ez sem jött össze. :? Joey nagyon gyorsan elcsavarta Pacey fejét, Eddie gyorsan feledésbe merült. :( :( :( :(

timus
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: timus » 2005.06.27. 08:46

Nekem tetszett ez a rész, főleg azért, mert itt már majndnem együtt volt minden szereplő, ami nekem nagyon hiányzott az utóbbi részekből.
Sajnos, mivel nem voltam otthon, időzítettem a videót és így a végéről lemaradt valamennyi. :twisted: Remélem, nem túl sok hiányzik. Le tudnátok írni, hogy mi történt azután, hogy Pacey hazavitte Joeyt? Történt köztük valami?
Előre is köszi!!!

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2005.06.27. 10:00

timus írta:Le tudnátok írni, hogy mi történt azután, hogy Pacey hazavitte Joeyt? Történt köztük valami?
Előre is köszi!!!
Igen, ekőször Joey csókolta meg őt, aztán Pacey meg a homlokára adott egy puszit! :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronibaba 2005.06.28. 20:32-kor.

Remete
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: Remete » 2005.06.27. 13:18

Szerintem nem hazavitte, hanem csak a szobájába :)

Tényleg aranyos volt részegen, és milyen szép volt mikor elaludt, én is őriztem volna az álmát :)

Attól tartok Emmát ezzel a résszel teljesen kiírták a sorozatból :(
Pedig összejöhettek volna Pacey-vel.

Nekem nagyon bejön Audrey és jól esett hogy az elmúlt részek után ismét jobb formáját hozta.
Tényleg gyönyörű helyen vannak, bár azért nem hiszem hogy olyan könnyedén be és ki lehet menni egy ilyen elvonúrán minden ellenőrzés nélkül.
Sajnos várható volt, hogy nem lesz nagy siker Dawson filmje mivel akkor teljesen kiragadták volna a barátai köréből, így talán "visszaüllyed" egy kevésbé elvarázsolt világba.

Jacknek nagyon kapóra jött volna Emma mint feleség mert meglett volna a látszat és szépen élhette volna mindenki a saját életét.

CJ és Jen nekem egy kicsit erőltettnek tűnik :(, amúgy örülök neki.
Minden percét élvezem.

Kvak, Kvak, Kvak...

timus
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: timus » 2005.06.27. 13:22

Igen, ekőször Joey csókolta meg őt, aztán Pacey meg a homlokára adott egy puszit! :)
És miről beszélgettek előtte?

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2005.06.27. 16:03

timus írta:
Sok mindenről nem, csak Joey részegségéről, meg hogy milyen hülyeségeket beszélt másoknak a bulin!

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.06.27. 17:11

Ronibaba írta:
timus írta:
Sok mindenről nem, csak Joey részegségéről, meg hogy milyen hülyeségeket beszélt másoknak a bulin!
És Pacey bevallotta, hogy tényleg nincs még túl Joey-n. :)

timus
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: timus » 2005.06.28. 07:59

Nem mondod!!? :shock:
Ez azért elég fura, pedig én J+P párti vagyok, de az utóbbi időben alig szóltak egymáshoz.

És már megint a lényegrő maradtam le, ha jól érzékelem. :cry:

Remete
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: Remete » 2005.06.28. 08:15

Timus a nézd meg a következő részt :)
Minden percét élvezem.

Kvak, Kvak, Kvak...

timus
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: timus » 2005.06.28. 12:39

Timus a nézd meg a következő részt
OK. Te már tudsz valamit :wink:

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2005.06.28. 13:14

Remete írta:Timus a nézd meg a következő részt :)
Csatlakozom, a kedvenc részem lesz szombaton! :)

Válasz küldése