Részek

A sorozattal kapcsolatos témák helye

Moderátor: ese

Válasz küldése
Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.06.04. 16:43

Én is kicsit untam ezt a részt. Valahogy semmi nem történt benne, ami feldobott volna. A legmeglepőbb az, - bár tudtam nagyjából mi lesz a részben (konkrétan Eddie eltűnése) - hogy Eddie szó szerinti "nyomtalanul" eltűnése engem is kissé sokkolt, pláne, hogy nem értem, hogy miért tűnt el ennyire. :shock: :shock: :shock:
Nem tudom miért, de CJ-től falra tudnék mászni, borzasztóan idegesít!! :evil:
Jack csókja kissé meghökkentett, Audrey kiábrándító volt. Paceyt pedig valamilyen szinten megértem.

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.06.05. 10:29

Lenne egy kérdésem:

Dawson jár még abba filmes suliba, ahol Oliverrel voltak csoporttársak?
Már nem, igaz?

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2005.06.06. 20:06

Kornbabe írta:Lenne egy kérdésem:

Dawson jár még abba filmes suliba, ahol Oliverrel voltak csoporttársak?
Már nem, igaz?
Hát szerintem nem, de erről ha jól emléxem, akkor nem nagyon volt szó! De mivel ennyi ideje van, hogy most már rendezzen is, ezért nem hinném. meg az is feltűnt, hogy neki nincsenek vizsgái? Akkor bizti nem.

construx
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: construx » 2005.06.06. 20:42

Lehet, hogy halaszt..
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.

B.D.

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.06.06. 21:40

Köszi a válaszokat. \:D/

Tényleg nem volt arról szó, hogy nem járna, csak állandóan a forgatáson mutatták, ezért jutott eszembe, hogy most akkor jár még a suliba vagy sem.

Mégvalami: hogyhogy Joey még csak 19-et ünnepelt, mikor már másodéves? :roll:

Vagy inkább ne kérdezzek hülyeségeket? :D

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2005.06.06. 21:43

Kornbabe írta:Mégvalami: hogyhogy Joey még csak 19-et ünnepelt, mikor már másodéves? :roll:

Hát ez érdekes! :shock: Vszeg vmi baki, mert tényleg nem lehet!

construx
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: construx » 2005.06.06. 21:45

Ronibaba írta:
Kornbabe írta:Mégvalami: hogyhogy Joey még csak 19-et ünnepelt, mikor már másodéves? :roll:

Másodéves koromban én is 19 voltam... :wink: :P

B.D.

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.06.06. 21:48

construx írta:
Ronibaba írta:

Másodéves koromban én is 19 voltam... :wink: :P
:?:

construx
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: construx » 2005.06.06. 21:52

Kornbabe írta: :?:
Nyári vagyok, így még nem voltam 18, amikor befejeztem a gimit, nem voltam 19, amikor befejeztem a fősuli 1. évét, tehát a második évben végig 19 voltam. :)

B.D.

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2005.06.06. 21:54

construx írta:
Másodéves koromban én is 19 voltam... :wink: :P[/quote]

Azt hogy csináltad, ill. én nem vagyok évvesztes, de áprilisban volt a 20. szülinapom és így nem ünnepelhettem a 19et!

Bár nem, mert még csak fél év van, szóval végülis 19 még lehet, de ha a 19 szülinapját ünnepli, az már érdekes!

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.06.06. 21:55

construx írta:
Kornbabe írta: :?:
Nyári vagyok, így még nem voltam 18, amikor befejeztem a gimit, nem voltam 19, amikor befejeztem a fősuli 1. évét, tehát a második évben végig 19 voltam. :)
Utólag sejtettem, hogy ez lehet a megoldás. :oops:

Remete
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: Remete » 2005.06.07. 06:34

Visszatérve Dawsonra két lehetőséget tudok elképzelni illetve 3-at
1. ne adj isten levizsgázott az alatt amíg nem mutatták a sorozatban?
2. ez lehet a vizsga filmje?
3. teljesen más az az iskola mint amit mi elképzelünk, hiszen amikor a filmet csinálták oliverrel azt hiszem az valami féléves vagy éves vizsgafilm volt.
+1 ha sikeres rendező vagyok akkor kit érdekel az iskola :D
Nem szenvedek elmebetegségben.
Minden percét élvezem.

Kvak, Kvak, Kvak...

Remete
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: Remete » 2005.06.07. 06:44

Na nézzük a részt?
El tudjátok képzelni, hogy egy 19 srácra bízzák egy több milliós film befejező munkálatait, szerintem ilyen csak a mesékben létezik :)

Tényleg jó volt hogy mindenki szerepelt.
Kár hogy Jent szinte csak ilyen helyzetben látjuk mostanában, hogy ő segít mindenkin, szerintem nagyon hiányzik neki a többiek barátsága.

Joey és Hetson ti el tudjátok képzelni hogy a főiskolán így viselkedjetek egy tanárral, valahogy nagyon furcsának tűnik nekem.

Jack aranyos volt, és kész ez szerintem csak töltelék rész volt neki.

Pacey és Emma jó lenne ha összejönnének:)
de szerintem naiv tett lenne elvárni P-től, hogy most amikor annak a kapujában van amit mi is sikernek nevezünk az ő kedve sutba dobja az egészet.

Audrey hát igazából azért becsülöm hogy megpróbál kilábalni ebből a helyzetből, majd meglátjuk
Minden percét élvezem.

Kvak, Kvak, Kvak...

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.06.07. 09:15

Remete írta:Na nézzük a részt?
El tudjátok képzelni, hogy egy 19 srácra bízzák egy több milliós film befejező munkálatait, szerintem ilyen csak a mesékben létezik :)

Joey és Hetson ti el tudjátok képzelni hogy a főiskolán így viselkedjetek egy tanárral, valahogy nagyon furcsának tűnik nekem.
1. Hát igen, ez tényleg nem valószínű. Bár attól is függ, hogy Todd mekkora rendező, mert nem 1 Spielberg, szóval ki tudja...

2. Ezt korábban én is akartam írni, csak elfelejtettem. Ráadásul ez már nem az első eset, hogy Joey beszól a tanárnak + fölényeskedik. Nálunk ilyet nem lehetne megtenni.

Remete
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: Remete » 2005.06.07. 10:59

Kornbabe írta:
Remete írta:Na nézzük a részt?
1. Hát igen, ez tényleg nem valószínű. Bár attól is függ, hogy Todd mekkora rendező, mert nem 1 Spielberg, szóval ki tudja...
Ha Spielberg szintű rendezőről lett volna szó akkor azt írom, hogy több 10 millió dolláros filmet :D
szerintem akkor is.
Egyébként Dawson tényleg jól oldotta meg a telefonnal azt a szitut :)
Minden percét élvezem.

Kvak, Kvak, Kvak...

Mary
Őstag
Őstag

Hozzászólás Szerző: Mary » 2005.06.07. 21:06

Na sziasztok!

Kivételesen live láttam a részt, de gépünk csak ma lett kész, ezért írok csak ma.
Szóval a legutobbi rész:
:D =D>

Végre egy olyan igazi rész, mint s régi Dawsonok.
Mindenki szerepelt, és a sztori is és a párbeszédek is Ok volt.
Különösen a Joey szövege: bár igazatok lehet, egy tanárnak azért durva ilyen szöveget nyomni.
D: király volt az a telefonakció!!!
Pacey: várható volt (a rendezés első osztályú - már Emma várakozására értem.)
Jen: édi
Jack: engem is meglepett a csók.
Audrey: nem lehet mást várni.

Szóval: nekem tetszett.
M.

taky
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: taky » 2005.06.08. 10:46

Szerintem...a legutóbbi rész kicsit nosztalgikus volt, mert már annyira nehzen éreztük mi is és ők is, hogy mit akarnak az élettől.
Dawson végre elérte,hogy egyedül rendezhet, ami gyermekkori álma, bár még nehezen elképzelhető ennyi idő után, de Hollywoodban BÁRMI megtörténhet!
Pacey pedig a saját kis összevissza életével - ami jól példázza, hogy akármi lehet belőlünk - most valahogy,/Emma kérésére/ próbálja előásni az igazi Paceyt magából!
Jen végre kezd magáratalálni, és érzi hol is a helye.Nem pedig depressziósan éli világát.
Joey, szokása szerint minden helyzetben tisztán tud gondolkozni.Igaz nem érti hova tünt Eddy, de az élete nem áll meg, tudja mit akar.
Jackről a saját véleményem szerint csak annyit, hogy ideje volt már orvoshoz mennie.
Viszont az új kis szereplő érdekes, az az érzésem elég sűrűn fogjuk még látni.(Hetson lánya)
Nekem tetszett ez a rész.
Hy!!! 8)
Ty

construx
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: construx » 2005.06.09. 01:48

taky írta:Bocs az előzőt a panaszkodóba akartam!!! :? #-o
Ha gondolod, átírhatod oda, innen meg majd kiszedjük. :)

B.D.

construx
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: construx » 2005.06.11. 06:49

A a 6. évad 12. epizódja kerül adásba a mai napon.

A paraméterek:

- lokáció: RTL Klub
- kezdési időpont: 14:25
- magyar cím: Kifulladásig
- eredeti cím: All the Right Moves

Jó szórakozást! :wink:

B.D.

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2005.06.11. 15:26

Rájöttem már mi a problémám a mostani részekkel! Az, hogy mindig csak 1-2 szereplőre van kiélezve a rész. Most is csak Pacey, Joey + Audrey volt a főszerepben és a többeik csak éppen hogy megjelentek. Ez így nem jó!
Viszont ettől függetlenül tanulságos kis rész volt a mai.
Audrey egyszerűen hihetetlen szánalmas és nem igazán tudom sajnálni, mivel magának csinálta ezt az egészet. Ki kell gyógyítani ebből, mert ugy látszik ő túl gyenge.
Joey és Eddie...nem is tudom mit mondjak. Olyan édesek együtt, mégsem megy nekik! Annyira rossz! :(
Harley nagyon jó fej és Hetson sem volt semmi. Amikor a nyakában ott lógott az a szalvéta és ott pampogott húsevés közben... :lol: :lol: :lol: Hát az kész volt! :D
Nyílván vmi nem stimmel ezzel az üzlettel, amit Pacey csinál, azért mondta a csajszi is. És emkékeztek, hogy ezt már Doug is mondta neki, a karácsonyi részben. Biztos ki fog derülni vmi simlisség!!! :roll: :?

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.06.11. 15:44

Először is két dolog tűnt fel a részben: az elején Audrey tök jól énekelt, a másik, hogy Jennek szerintem nem áll olyan jól a rövid haj.
Hetson alapjában véve egész jó fej volt, Harley pedig tényleg nagyon kedves volt, hogy próbálta újra összehozni Joeyékat. Eddie szokás szerint elbűvölő volt, és annyira bosszantó, hogy nem jön össze nekik a dolog. Mondjuk az is furcsa, hogy Joey ennyire könnyen veszi az egészet, legalábbis látszólag, nekem ez biztosan nem menne. :( Nem az iskolai végzettségen múlik, hogy valaki milyen ember.
Kíváncsi vagyok, hogy Rich Rinaldi mibe rángatta bele Paceyt, arra meg pláne, hogy ki volt az a nő és honnan tudta, amit tudott.
Audrey..én sajnálom őt, viszont legalább a koncertig kibírhatta volna, hogy nem iszik. Szörnyen leégette így saját magát és a bandát is. :(

construx
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: construx » 2005.06.11. 16:00

Kornbabe írta:Először is két dolog tűnt fel a részben: az elején Audrey tök jól énekelt, a másik, hogy Jennek szerintem nem áll olyan jól a rövid haj.
Utóbbival vitatkoznék. :lol: Imádtam a nyírott-tépett frizuját! 8)
Kornbabe írta:Eddie szokás szerint elbűvölő volt, és annyira bosszantó, hogy nem jön össze nekik a dolog. Mondjuk az is furcsa, hogy Joey ennyire könnyen veszi az egészet, legalábbis látszólag, nekem ez biztosan nem menne. :( Nem az iskolai végzettségen múlik, hogy valaki milyen ember.
Erről van szó. Ha szeret valakit, nem engedi el csak azért, mert a másiknak problémái vannak. Inkább erősíteni kellett volna, nem (szokás szerint) elkezdeni puffogni meg veszekedni. Amit aztán tett érte, az rendes volt, de úgy tűnt, a jövőjéért tette, nem a kapcsolatukért. Hihetetlen, hogy nem tudja megérteni Eddie-t, pedig ő sem gazdag lány, mégis fura, hogy nem fogja fel, milyen érzés lehet az, ha valaki szegényebb/kilátástalanabb sorsú nála.
Kornbabe írta:Kíváncsi vagyok, hogy Rich Rinaldi mibe rángatta bele Paceyt, arra meg pláne, hogy ki volt az a nő és honnan tudta, amit tudott.
Tartok tőle, ki fog derülni, mi folyik a háttérben, csak az a kérdés, Pacey előbb jön-e rá, mint mi, nézők...
Amúgy tök jó, Buffy-Angel szindróma (jön egy titokzatos idegen és rébuszokban bajt jelez), fordított szereposztásban. :D
(Biztos nem véletlen, a gyártó cég vagy az amerikai TV-társaság közös lehet, a Buffyban is volt dawsonozás. 8) )
Kornbabe írta:Audrey..én sajnálom őt, viszont legalább a koncertig kibírhatta volna, hogy nem iszik. Szörnyen leégette így saját magát és a bandát is. :(
Szerintem az ilyet hívják alkoholistának. Az még önmagában nem lett volna baj, ha iszik egy kicsit, hogy oldja az izgalmát, de 'eltévesztette' a mértéket és a tabletta sem volt nyerő ötlet.. Nem tudom, mi lesz vele, mármint egyáltalán túléli-e meg ilyesmi.. :(

...ÉS HOL VAN DAWSON??? :evil: :evil: :evil:

B.D.

Mary
Őstag
Őstag

Hozzászólás Szerző: Mary » 2005.06.11. 17:40

A mai résszel kapcs. nagyjából Kornbabével értek egyet...
A. éneklésével és Jen frizurájával kapcs. Első szerintem is: :) , a második szerintem, és én nem leszek olyan finom, mint Kornbabe: #-o
P.: Jól jönne végre egy kis izgalom, az egész soroztara ráférne...
Joey: Ok. Bár még mindig unom egy kicsit.
És egyáltalán, az egész részt csak fél szemmel néztem végig...
Hiányzik Dawson!!!!! (nekem is, construx)
Jack és Jen is csak az elején...
Igazad van, Ronibaba, nem buli ez a néhány szereplős dolog...
M.

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.06.11. 21:05

Két héttel ezelőtt volt szó róla, hogy egy angol nyelvű tartalomismertető arra utalt, hogy a Nagyi szakított a barátjával, és construx megemlítette, hogy esetleg lemaradtunk valamiről. Nos, jelentem nem. Utánanéztem, és a jövő heti részben lesz Nagyi és akkor minden kiderül. :wink:

FFeri
Lelkes újonc
Lelkes újonc
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: FFeri » 2005.06.12. 01:42

Sziasztok, talán emlékeztek még rám, a régi fórumban is rontottam néha a levegőt. Sajna azóta kevesebb időm van fórumozni, ezért csak olvasgatni szoktam, de most nem tudom megállni:

A 3. szereplő bukkant fel most a Twin Peaks című remekműből. Nem tudom, másnak is feltűnt-e (ismeritek-e egyáltalán David Lynch kultsorozatát), de Sherryl Fenn mellett (ő volt Pacey új főnöke az étteremben), játszott a TP-ben Dana Ashbrook (ő Pacey mostani főnöke :) ), és Ray Wise is (ő lesz Pacey újabb főnöke?).
Nem hiszem, hogy ez a véletlen műve lenne (ráadásul mindegyik kivétel nélkül Paceyvel kerül kapcsolatba???), de nem sikerült eddig a két sorozat közti összefüggésre bukkannom. Mindenesetre nagyon érdekes, nem? Lassan itt lesz az egész TP stáb. :)

Más: A címszereplő mintha megint kimaradt volna a részből. :)

construx
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: construx » 2005.06.12. 12:33

Szia FFeri!

Mostanában sokat gondolkodtam, hol lehetnek a régi fórum tagjai, úgyhogy nagyon örülök, hogy te ittvagy (és írsz, ezt a szokásod el ne hanyagold)! :wink:
(Ese-t is megtaláltam, többekkel viszont, mint pl. Alenivel, Andi25-tel, Bizsuval, Birno-val, Nikkel, Juduval, Kittee-vel, Linzee-vel, Thomks-szal, Galeniusszal, Joey22-vel, Kelfannal, KriZ-zel, Greg18-cal, Panu73-mal, Zittyzuttyal, Dsanyival, SzVikivel, Gretchennel, Evelyne-nel, Ecaus-szal, T.dori16-tal, Gina85-tel, Zoli81-gyel, Little Jo-val, Machbettel, Carew-val, Dzsoco-val, Edina33-mal, Pittel, Pit_hu-val, Pete_83-mal, Pacey/Daw-val, vagy hogy hívják most /meg akiket még kihagytam/, nem tudom, mi lehet.. Ha ők is csak olvastak eddig, akkor kérem, írjanak!!)
FFeri írta:A 3. szereplő bukkant fel most a Twin Peaks című remekműből. Nem tudom, másnak is feltűnt-e (ismeritek-e egyáltalán David Lynch kultsorozatát), de Sherryl Fenn mellett (ő volt Pacey új főnöke az étteremben), játszott a TP-ben Dana Ashbrook (ő Pacey mostani főnöke :) ), és Ray Wise is (ő lesz Pacey újabb főnöke?).
Nem hiszem, hogy ez a véletlen műve lenne (ráadásul mindegyik kivétel nélkül Paceyvel kerül kapcsolatba???), de nem sikerült eddig a két sorozat közti összefüggésre bukkannom. Mindenesetre nagyon érdekes, nem? Lassan itt lesz az egész TP stáb. :)
Ez tényleg rejtélyes.. Én mondjuk nem láttam a TP-t, de van egy barátom, aki nagyon bírta.
Ki kéne deríteni, mi lehet a háttérben. 8)

B.D.

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.06.12. 17:15

Bizsu írt ide többször is.

timus
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: timus » 2005.06.13. 13:20

A mostani részből nekem is hiányzott Dawson, és Todd is, bár az is lehet, hogy ő már nem szerepel többet.
Audreynak az elején örültem, később már nem annyira. :? Remélem, azért nem lesz komoly baja.
Harley nekem is szimpi, és bár az apukájáért nem voltam oda eddig, a mostani részben volt egy jó poénja: "Na jó megyek, Harley-t odakötöztem a radiátorhoz" :D

Azt vettem észre, hogy mintha Joey-nak megváltoztak volna a vonásai, ami már korábban is feltűnt (a 6. season elejétől), de valahogy ebben a részben még hangsúlyosabb volt. Szerintetek?
Bár az is igaz, hogy már nem az a kislány, aki a sori elején volt.

construx
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: construx » 2005.06.15. 19:14

Kornbabe írta:Bizsu írt ide többször is.
De legutoljára már elég régen..
És vajon hol lehetnek a többiek?

B.D.

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.06.16. 00:32

construx írta:
De legutoljára már elég régen..
És vajon hol lehetnek a többiek?
Daw megjelent. :) Remélhetőleg más is követi a példáját. :wink:

Válasz küldése