Nem tudom miért, de CJ-től falra tudnék mászni, borzasztóan idegesít!!
Jack csókja kissé meghökkentett, Audrey kiábrándító volt. Paceyt pedig valamilyen szinten megértem.
Moderátor: ese

Hát szerintem nem, de erről ha jól emléxem, akkor nem nagyon volt szó! De mivel ennyi ideje van, hogy most már rendezzen is, ezért nem hinném. meg az is feltűnt, hogy neki nincsenek vizsgái? Akkor bizti nem.Kornbabe írta:Lenne egy kérdésem:
Dawson jár még abba filmes suliba, ahol Oliverrel voltak csoporttársak?
Már nem, igaz?

Másodéves koromban én is 19 voltam...Ronibaba írta:Hát ez érdekes!Kornbabe írta:Mégvalami: hogyhogy Joey még csak 19-et ünnepelt, mikor már másodéves?![]()
Vagy inkább ne kérdezzek hülyeségeket?Vszeg vmi baki, mert tényleg nem lehet!
1. Hát igen, ez tényleg nem valószínű. Bár attól is függ, hogy Todd mekkora rendező, mert nem 1 Spielberg, szóval ki tudja...Remete írta:Na nézzük a részt?
El tudjátok képzelni, hogy egy 19 srácra bízzák egy több milliós film befejező munkálatait, szerintem ilyen csak a mesékben létezik
Joey és Hetson ti el tudjátok képzelni hogy a főiskolán így viselkedjetek egy tanárral, valahogy nagyon furcsának tűnik nekem.
Ha Spielberg szintű rendezőről lett volna szó akkor azt írom, hogy több 10 millió dolláros filmetKornbabe írta:1. Hát igen, ez tényleg nem valószínű. Bár attól is függ, hogy Todd mekkora rendező, mert nem 1 Spielberg, szóval ki tudja...Remete írta:Na nézzük a részt?
El tudjátok képzelni, hogy egy 19 srácra bízzák egy több milliós film befejező munkálatait, szerintem ilyen csak a mesékben létezik

Utóbbival vitatkoznék.Kornbabe írta:Először is két dolog tűnt fel a részben: az elején Audrey tök jól énekelt, a másik, hogy Jennek szerintem nem áll olyan jól a rövid haj.
Erről van szó. Ha szeret valakit, nem engedi el csak azért, mert a másiknak problémái vannak. Inkább erősíteni kellett volna, nem (szokás szerint) elkezdeni puffogni meg veszekedni. Amit aztán tett érte, az rendes volt, de úgy tűnt, a jövőjéért tette, nem a kapcsolatukért. Hihetetlen, hogy nem tudja megérteni Eddie-t, pedig ő sem gazdag lány, mégis fura, hogy nem fogja fel, milyen érzés lehet az, ha valaki szegényebb/kilátástalanabb sorsú nála.Kornbabe írta:Eddie szokás szerint elbűvölő volt, és annyira bosszantó, hogy nem jön össze nekik a dolog. Mondjuk az is furcsa, hogy Joey ennyire könnyen veszi az egészet, legalábbis látszólag, nekem ez biztosan nem menne.Nem az iskolai végzettségen múlik, hogy valaki milyen ember.
Tartok tőle, ki fog derülni, mi folyik a háttérben, csak az a kérdés, Pacey előbb jön-e rá, mint mi, nézők...Kornbabe írta:Kíváncsi vagyok, hogy Rich Rinaldi mibe rángatta bele Paceyt, arra meg pláne, hogy ki volt az a nő és honnan tudta, amit tudott.
Szerintem az ilyet hívják alkoholistának. Az még önmagában nem lett volna baj, ha iszik egy kicsit, hogy oldja az izgalmát, de 'eltévesztette' a mértéket és a tabletta sem volt nyerő ötlet.. Nem tudom, mi lesz vele, mármint egyáltalán túléli-e meg ilyesmi..Kornbabe írta:Audrey..én sajnálom őt, viszont legalább a koncertig kibírhatta volna, hogy nem iszik. Szörnyen leégette így saját magát és a bandát is.

Ez tényleg rejtélyes.. Én mondjuk nem láttam a TP-t, de van egy barátom, aki nagyon bírta.FFeri írta:A 3. szereplő bukkant fel most a Twin Peaks című remekműből. Nem tudom, másnak is feltűnt-e (ismeritek-e egyáltalán David Lynch kultsorozatát), de Sherryl Fenn mellett (ő volt Pacey új főnöke az étteremben), játszott a TP-ben Dana Ashbrook (ő Pacey mostani főnöke), és Ray Wise is (ő lesz Pacey újabb főnöke?).
Nem hiszem, hogy ez a véletlen műve lenne (ráadásul mindegyik kivétel nélkül Paceyvel kerül kapcsolatba???), de nem sikerült eddig a két sorozat közti összefüggésre bukkannom. Mindenesetre nagyon érdekes, nem? Lassan itt lesz az egész TP stáb.