huhaaaa...erre kicsit keson reagaltam.....leakadt a porgom....ese írta:Hát az már necces lenne. De megpörgetjük megint egy kicsit a dolgot?temesed írta:nem vagy egyedul......juheeeeeee, es meg ebben az evben....szerintem ha igy folytatjuk, ujevig meg a 16 is sikerulhet.....ese írta:Hát sikerült elérnünk egy újabb álomhatárt!!! Megalkottuk a
15 000. hozzászólást!!!
És pont ilyenkor vagyok itt egyedül!!!![]()
Mindenesetre gratulálok mindenkinek, akinek ez köszönhető!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Íme az új fórum!
Moderátor: ese
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
a balanced diet is a cookie - in each hand
Vagy akár fordítva is lehetne! Aki a fórumon van, azt meg lehetne hívni az iwiw-re. Gyűjtsük az ismerősöket!construx írta:Kedves emberek!
Akinek tetszik a fórum, és ottvan az Iwiw-en, reklámozza elszántan az ismerősei között! Van ilyen körüzi, nekem csak most tűnt fel..
Ki tudja, hátha más is ránk szokik..![]()
![]()
Keine Panik auf der Titanic!
Bizsu, ezt én is támogatom!bizsu írta:Te is rajta vagy wiw-en? Bejelölhetnénk egymást!construx írta:Kedves emberek!
Akinek tetszik a fórum, és ottvan az Iwiw-en, reklámozza elszántan az ismerősei között! Van ilyen körüzi, nekem csak most tűnt fel..
Ki tudja, hátha más is ránk szokik..![]()
![]()
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Bizsu, ezt én is támogatom!ese írta:Te is rajta vagy wiw-en? Bejelölhetnénk egymást!
Ese, te is fent vagy??? Felveszel? Szilicsány Nóri
Nekem már Bizsu is + Karesz is + Adri és Vivi is fel vannak véve!

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
Meg is jelöltelek. Már csak rajtad a sor!Ronibaba írta:Ese, te is fent vagy??? Felveszel? Szilicsány Nóriese írta:Bizsu, ezt én is támogatom!bizsu írta:Te is rajta vagy wiw-en? Bejelölhetnénk egymást!![]()
Nekem már Bizsu is + Karesz is + Adri és Vivi is fel vannak véve!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ese 2006.01.13. 18:13-kor.
Nem igazán működnek most a dolgokKornbabe írta:Egyébként nektek sem működik a meghívó küldés? Azt írja ki nálam és az útvonal megállapításánál is, hogy: A szolgáltatás jelenleg nem elérhető.
Nyah nálam eddig Construx, Kornbabe, Rona, meg Ese van meg, illetve jelöltem temesed-et, és Chi-t (bár őt nem ismerem (még), hátha ismerősnek tűnök majd