Nem igazán értem, mire gondolsz. Az rtl klub akkor reklámozta a Dawsont, amikor átvette a TV2-től. Jövő héten lesz a befejező rész, talán valamikor megismétlik, ez a nézettségétől függ (bár én nem hiszem, hogy megismételnék). Talán kiadják DVD-n a sorozatot.Fidooo írta:Hát ne haragudjatok de ez a befejezés jó szar lett/lesz...![]()
Elkapkodták szerintem....De amúgy meg az rtl klub hova reklámozza magát, h "új részekkel a dawson és a haverok"? Arra a 2 részre gondol?
És akkor egyik tv adó sem fogja adni?
Részek
Moderátor: ese
Hát akkor az rtl klub érdekesen gondolkozik.Fidooo írta:A múlt héten láttam hogy újrészekkel dawson és a haverok....
Na mind1!
Vhonnan nem lehetne megszerezni?
Honnan lehetne megszerezni?
Külföldről lehet megrendelni, aztán volt, aki az eredeti DVD-hez készített magyar feliratot és írt DVD-n árulta, javaslom, hogy nézd át itt a DVD topikot. Aztán írhatsz ezzel kapcsolatban az rtl klub honlapján az ottani Dawsonos fórumra, hátha tud valaki segíteni:
http://www7.online.rtlklub.hu/hozzaszol ... orumid=214
Szívesen.Fidooo írta:Hát köszi a segítséget! Kérvényezni kéne az rtl klubtól, h kezdjék előről a sorozatot
- Joey mikor pakol össze az utazáshoz, talál egy (jegy?)gyűrűt az egyik fiókban Christophertől
- van egy jelenet a szerkesztőségben is amikor hazatelefonál Bessynek
- amikor a benzinkútnál összetalálkozik Dawsonnal (mielőtt hazaér), ugyanolyan kocsijuk van és Dawson annyira telefonál, hogy Joey-ba akar beszállni...
- az esküvőn Dawson elindul Joey-hoz hogy felkérje táncolni, de Pacey megelőzi...
- amikor a kocsiban ülnek hárman és Christopher telefonál azt akarja, hogy Joey menjen vissza, tehát ott is levágták, pont a beszélgetést...
- Andy is eljön meglátogatni Jen-t
- Van egy olyan jelenet is amikor Pacey (még az elején) a bátyjával beszélget az étteremben, Jack-ről...
- Dawson és a kishúga beszélgetnek
Valóban, kiadhatták volna. De azért reménykedem.Fidooo írta:Hát én ilyeneket nem tudok
Nézem mindig a sorozatot, de most jutottam el arra a szintre, h utána is nézzek vmennyire!
Hát sztem a dvd-ket már ha akarták volna kiadták volna. De remélem ami késik nem múlik, tényleg nagyon jó lenne, ha akkor nézhetném amikor akarnám!
Ez a sorozat a sorozatban ötletet már láthattuk a Sliders befejező részében... Nem tudnak újat kitalálni.
Az RTL nyilván csinált egy reklámot a sorozatnak, és azt leadja időnként, nem igazán foglalkoznak vele, hogy már csak 1-2 rész van hátra (lehet, hogy a reklámért felelős ezt nem is tudja, hiszen lusták kiírni, hogy hányadik szezonban járunk hányadik résznél. Érdekes, hogy amíg egy tv csatorna volt, addig ezt mindig közölte az újság, azóta viszont szinte sehol. Ebből a szempontból visszafejlődünk.)
Ismételni biztosan fogják, mert minden filmet, sorozatot legalább 2x leadásra vesznek meg a tv-k. De tudtommal már elkezdték ismételni a régebbi részeket a Cool TV-n. (Vagy az Íriszen?).
Az RTL nyilván csinált egy reklámot a sorozatnak, és azt leadja időnként, nem igazán foglalkoznak vele, hogy már csak 1-2 rész van hátra (lehet, hogy a reklámért felelős ezt nem is tudja, hiszen lusták kiírni, hogy hányadik szezonban járunk hányadik résznél. Érdekes, hogy amíg egy tv csatorna volt, addig ezt mindig közölte az újság, azóta viszont szinte sehol. Ebből a szempontból visszafejlődünk.)
Ismételni biztosan fogják, mert minden filmet, sorozatot legalább 2x leadásra vesznek meg a tv-k. De tudtommal már elkezdték ismételni a régebbi részeket a Cool TV-n. (Vagy az Íriszen?).
Az Íriszen adták újra, de úgy tudom, csak addig, amíg a TV2 leadta. Az Írisz ugyanis a TV2-höz tartozik.FFeri írta:Ez a sorozat a sorozatban ötletet már láthattuk a Sliders befejező részében... Nem tudnak újat kitalálni.
Igen, a Cool meg az RTL-hez, így lehet, hogy a másik felét ott ismétlik majd. De mintha a tv2 is ismételte volna a "saját" részeit, vagy rosszul emléxem?Kornbabe írta:Az Íriszen adták újra, de úgy tudom, csak addig, amíg a TV2 leadta. Az Írisz ugyanis a TV2-höz tartozik.FFeri írta:Ez a sorozat a sorozatban ötletet már láthattuk a Sliders befejező részében... Nem tudnak újat kitalálni.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Jól emlékszel, bizony ismételték!FFeri írta:Igen, a Cool meg az RTL-hez, így lehet, hogy a másik felét ott ismétlik majd. De mintha a tv2 is ismételte volna a "saját" részeit, vagy rosszul emléxem?
Tudom, mert én is ott szerettem bele igazán!
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Hát eljött az idő...
2005. szeptember 17. - Az utolsó epizód
14:40-től az RTL Klub levetíti a #624-es részt.
Címe: Könny és mosoly (...Must Come To An End)
Rendezte: Greg Prange.
Írta: Kevin Williamson és Maggie Friedman
Ezzel véget ér a Dawson és a haverok.
De mi persze nem feledjük!

2005. szeptember 17. - Az utolsó epizód
14:40-től az RTL Klub levetíti a #624-es részt.
Címe: Könny és mosoly (...Must Come To An End)
Rendezte: Greg Prange.
Írta: Kevin Williamson és Maggie Friedman
Ezzel véget ér a Dawson és a haverok.
De mi persze nem feledjük!
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Hát vége. Ennyi volt. Nincs több szombat, új részekre várva. Véget ért, és űrt hagyott maga után, mint a Jóbarátok vagy a Buffy...
Ülök a csendben, és sírhatnékom van, ami nem szép dolog tőlem.
"Kamaszkorom legszebb nyara" nem folytatódik tovább...
Elemzésbe nem is mennék bele, felesleges. Mindenkinek megvannak az érzései, és gondolom nem csak a befejező rész miatt. Szép volt, gyönyörű volt, megható volt, visszahozták az első évad zenéit, csodálatos - és nincs tovább...
Ami vigasztal, hogy megmaradnak az emlékek, a pillanatok, amikből tanultam, amiket így-úgy átéltem, amiktől több lettem.
A hosszú téli estéken pedig majd előveszek egy-egy részt, hogy felidézzem ezeket.
A Dawson és a haverok örökre a részem marad.
Elemzésbe nem is mennék bele, felesleges. Mindenkinek megvannak az érzései, és gondolom nem csak a befejező rész miatt. Szép volt, gyönyörű volt, megható volt, visszahozták az első évad zenéit, csodálatos - és nincs tovább...
Ami vigasztal, hogy megmaradnak az emlékek, a pillanatok, amikből tanultam, amiket így-úgy átéltem, amiktől több lettem.
A hosszú téli estéken pedig majd előveszek egy-egy részt, hogy felidézzem ezeket.
Teljesen egyetértek veled. Ha más nem az emlékeinkben örökre élni fog a sorozat, amely mindannyiunkat megfogott, talán még nevelt is helyenkéntconstrux írta:Hát vége. Ennyi volt. Nincs több szombat, új részekre várva. Véget ért, és űrt hagyott maga után, mint a Jóbarátok vagy a Buffy...![]()
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Azt hiszem ezzel most mindent elmondtál, amit én is gondoltam magamban!construx írta:Hát vége. Ennyi volt. Nincs több szombat, új részekre várva. Véget ért, és űrt hagyott maga után, mint a Jóbarátok vagy a Buffy...![]()
Én bevallom, hogy minden percét végigsírtam!

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
Hát nekem is nagyon fura volt, amikor vége lett. Tök szomorú lettem. Most már leírhatom azt is, amit a múltkor nem lehetett, mert spoiler lett volna, szóval én úgy látom, hogy az előző részben magyarázták meg a forgatókönyvírók, hogy Joey miért Paceyt választja. Ugyanis amikor Dawsonnak volt a megbeszélése a munkatársaival, akkor az egyik felvetette, hogy sokkal jobb lenne, ha Sam nem Colbyt, hanem Petie-t választaná, mert így végre nem egy szokványos befejezést látnának a nézők. Egyébként nagyon szomorú volt ez a rész. Jent borzasztóan sajnáltam és Dawsont is. Hiába volt a végén, hogy találkozik Spielberggel, valahogy nem vigasztalt. Ennek ellenére Pacey megérdemelte, hogy végül Joey az övé lett, azt hiszem ő szerette mindig is a legjobban. Bár nekem akkor ért fülig a szám, mikor Joey Eddie-vel alkotott párt. Én sajnos nem láttam 4 teljes szériát, remélem egyszer sikerül megnéznem. Addig is maradnak a videóra felvett részek a hatodik szériából. 
Én valószínűleg nem így fejeztem volna be, nem tudom még mindig megérteni, hogy Jennek miért szánták ezt a sorsot.
Sajnálom, hogy vége, már csak azért is, mert azt hiszem, én már nem vágok bele több tini (avagy "ifjúsági") sorozatba. Ez volt az utolsó, kiöregedtem...
Viszont a műsorszerkesztőtől szívesen megkérdezném, hogy miért oda tette a reklámot, ahova... Amikor minden sorozatot úgy írnak meg, hogy több reklámhely is van bennük, azok vajon miért nem feleltek meg? Meg aztán legalább az utolsó résznél leadhatták volna a végefőcímet. Érdekes, hogy a Barátok köztnél soha nem vágják le. Vajon miért?
Szerintetek mennyire volt önéletrajzi a sorozat eleje/vége? A Williamson és a Dawson név igencsak hasonlít... Azt tudom, hogy Joey-t valós személyről, régi jó barátjáról mintázta Williamson.
És hogy egy kicsit hozzánk is kapcsoljam a sorozatot: Spielberg pénteken utazott el Pestről
Itt egy interjú vele: http://www.nol.hu/cikk/377537/
Sajnálom, hogy vége, már csak azért is, mert azt hiszem, én már nem vágok bele több tini (avagy "ifjúsági") sorozatba. Ez volt az utolsó, kiöregedtem...
Viszont a műsorszerkesztőtől szívesen megkérdezném, hogy miért oda tette a reklámot, ahova... Amikor minden sorozatot úgy írnak meg, hogy több reklámhely is van bennük, azok vajon miért nem feleltek meg? Meg aztán legalább az utolsó résznél leadhatták volna a végefőcímet. Érdekes, hogy a Barátok köztnél soha nem vágják le. Vajon miért?
Szerintetek mennyire volt önéletrajzi a sorozat eleje/vége? A Williamson és a Dawson név igencsak hasonlít... Azt tudom, hogy Joey-t valós személyről, régi jó barátjáról mintázta Williamson.
És hogy egy kicsit hozzánk is kapcsoljam a sorozatot: Spielberg pénteken utazott el Pestről
Ha az előző részre azt mondtam nem tetszett, ez most kárpótolt érte. Lehet, hogy egyben a kettő sokkal jobb, mert ez a része nagyon jó volt. Már, ha lehet ilyet mondani. Jent én is nagyon sajnáltam és lelkitárs ide, vagy oda Dawsonnak kellett volna vinnie Joey-t.
Szerintem ő sokkal jobban szerette, csak Pacey pesszimistább, lehangoltabb és róla jobban süt, hogy szenved miatta. Vagy legalább neki is adhattak volna valakit, aki eddig volt, nem Spielberget! Jó, ez is rendben volt, de mégis. Még Jack is megkapta a magáét, csak Dawson, a címszereplő nem!
Pacey-nek nagyon tetszett a humora Jen mellett, tényleg felvidította őt. Jen videófelvétele nagyon szomorú volt, sokszor engem is környékezett a sírás. Baromi jó ötlet volt az első részekből bevágott kihagyott jelenetek (vagy próbafelvételek), mintha egy "így készültet" láthattunk volna.
A végét vagy hatszor visszatekertem, annyira mellbevágó volt a vége, hogy vége.
Annyira fognak hiányozni, mintha kicsit a barátaimat vesztettem volna el velük. Na jó, csak Dawson és Jack + Jen. Különben én úgy tudtam a nagyi már nem éli meg ezt a végét, úgy látszik félreértettem valamit. A végén a létrára mászós jelenet nagyon aranyos volt, ha valamikor, hát ott kellett volna összejönnie Dawsonnak Joey-val.
Az új tinisorozat, ami a helyébe lép nem izgat igazán, már csak a Smallville-ben reménykedem, hogy jön hamarosan...
Az új tinisorozat, ami a helyébe lép nem izgat igazán, már csak a Smallville-ben reménykedem, hogy jön hamarosan...
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.
Enjoy your death.
Sziasztok!
Ez az első hozzászólásom. Érdekes, hogy csak most találtam rá erre a fórumra, amikor már vége a kedvenc sorozatomnak.
Nem szeretnék sajnálkozni. Mégis mindazt le tudnám írni, amit Ti korábban elöttem írtatok. Nagyon fog hiányozni a sorozat és mindegyik szereplő.
Mintha a bartaim vesztettem volna el.
Valóban nem érdemes elemezni, hogy mi miért történt, de azért jó érzés beszélni róla. Mert így tovább él a sorozat. Bennünk és velünk.
Remélem, hogy azért megmarad a fórum látogatottsága attól még, hogy a sorozatunknak végleg vége. Bár én titkon reménykedem. Ki tudja?
Vagy legalább újra műsorra tűzik valamennyi szériát. Én még ezzel is beérném.
Üdv,
Vica
Ez az első hozzászólásom. Érdekes, hogy csak most találtam rá erre a fórumra, amikor már vége a kedvenc sorozatomnak.
Nem szeretnék sajnálkozni. Mégis mindazt le tudnám írni, amit Ti korábban elöttem írtatok. Nagyon fog hiányozni a sorozat és mindegyik szereplő.
Mintha a bartaim vesztettem volna el.
Valóban nem érdemes elemezni, hogy mi miért történt, de azért jó érzés beszélni róla. Mert így tovább él a sorozat. Bennünk és velünk.
Remélem, hogy azért megmarad a fórum látogatottsága attól még, hogy a sorozatunknak végleg vége. Bár én titkon reménykedem. Ki tudja?
Vagy legalább újra műsorra tűzik valamennyi szériát. Én még ezzel is beérném.
Üdv,
Vica
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Szia!
Semmi gond, az egyiket töröltem.
Egyébként üdv köztünk, örülök, hogy leírtad a véleményed, remélem, visszajársz majd hozzánk.
Nem hinném, hogy kihal a fórumunk, láthatod, mennyi Dawsonon kívüli témáról tudunk beszélgetni.
Kialakult egy jó társaság, szívesen látunk minden érdeklődőt, aki szeretne ide tartozni.
És tényleg nem lenne rossz, ha majd műsorra tűznék az ismétléseket...
Semmi gond, az egyiket töröltem.
Egyébként üdv köztünk, örülök, hogy leírtad a véleményed, remélem, visszajársz majd hozzánk.
Nem hinném, hogy kihal a fórumunk, láthatod, mennyi Dawsonon kívüli témáról tudunk beszélgetni.
És tényleg nem lenne rossz, ha majd műsorra tűznék az ismétléseket...
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Logikusan le lett zárva a dolog, és valahol annyira jellemző... az én életemre is.Kornbabe írta:Construx!
Talán te voltál az egyedüli, aki nem tudta előre, hogy mi lesz a vége a sorozatnak. Mit szólsz Joey választásához?
Egyébként, mint írtam, az én fantáziámban a sorozat nem egészen így folytatódik.
Szóval nem para.
B.D.
B.D.
Sziasztok!
Én ma néztem meg az utsó részt. Én is tudtam, h. mi lesz a vége, és úgy érzem, a joey választása nem lett nagyon megmagyarázva.
De azért sokkal jobb volt így, mintha mondjuk Jen életben marad, és összejön D-nal.
Igazatok van, így tényleg nem szokványos.
A reklám-dolog tényleg zavaró volt.
Most ennyi telik tőlem.
M.
Én ma néztem meg az utsó részt. Én is tudtam, h. mi lesz a vége, és úgy érzem, a joey választása nem lett nagyon megmagyarázva.
De azért sokkal jobb volt így, mintha mondjuk Jen életben marad, és összejön D-nal.
Igazatok van, így tényleg nem szokványos.
A reklám-dolog tényleg zavaró volt.
Most ennyi telik tőlem.
M.