nagyjából tél óta szervezzük, ezek szerint akkor se könnyebb..temesed írta:azert ne tul sokat mert nyaron meg nehezebb osszehozni.![]()
6. Dawson-találkozó
Moderátor: ese
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Egyelőre nekem még ez is jónak tűnik!Delilah írta:május 12, szombat?
persze, hogy jövök én ahhoz, hogy hozzám idomuljon a fórum... de most komolyan. abszolút megértem, ha a többség most akar 28-án!!! ha mégis ott tudnék lenni, nagyon örülnék!!!

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
Nekem is jónak tűnik asszem a 12-e is. MOst fejből nem vágom, h lesz-e sulim, de ez eddig sem okozott problémát.
Döntsetek! Amelyik időpont többeknek jó, az legyen szerintem.
Megjegyzem a 28-i időpontra is még szerintem elég kevesen jeleztek vissza, hogy fixen jó lenne... De akkor most újabb időpont került szóba.
Döntsetek! Amelyik időpont többeknek jó, az legyen szerintem.
Megjegyzem a 28-i időpontra is még szerintem elég kevesen jeleztek vissza, hogy fixen jó lenne... De akkor most újabb időpont került szóba.
Keine Panik auf der Titanic!
Rendben, akkor játsszunk nyílt lapokkal. Sokáig úgy voltam vele, hogy nem megyek, ennek több oka is volt, főleg fórumos. Most picit változni látszik a helyzet, de ki tudja, lehet, hogy csak ideiglenes. Én csak akkor szeretnék elmenni, ha biztos vagyok benne, hogy jól fogom érezni magam. Ennyi.construx írta: hogy nincs-e más elfoglaltságod? mitől függ?
- Delilah
- Őstag

- Kapcsolat:
Ameline, gyereAmeline írta:Rendben, akkor játsszunk nyílt lapokkal. Sokáig úgy voltam vele, hogy nem megyek, ennek több oka is volt, főleg fórumos. Most picit változni látszik a helyzet, de ki tudja, lehet, hogy csak ideiglenes. Én csak akkor szeretnék elmenni, ha biztos vagyok benne, hogy jól fogom érezni magam. Ennyi.construx írta: hogy nincs-e más elfoglaltságod? mitől függ?
amikor valami döcögősen indul, isteni lesz a végére!!! gyere!!!!!
- julica
- Őstag

- Kapcsolat:
Delilah, a próféta szóljon belöled!!! (Most az élet más területeire is gondolok)Delilah írta:Ameline, gyereAmeline írta:Rendben, akkor játsszunk nyílt lapokkal. Sokáig úgy voltam vele, hogy nem megyek, ennek több oka is volt, főleg fórumos. Most picit változni látszik a helyzet, de ki tudja, lehet, hogy csak ideiglenes. Én csak akkor szeretnék elmenni, ha biztos vagyok benne, hogy jól fogom érezni magam. Ennyi.construx írta: hogy nincs-e más elfoglaltságod? mitől függ?
amikor valami döcögősen indul, isteni lesz a végére!!! gyere!!!!!

- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
hejj, jovo 7en tali? es meg nincs helyszin?
az jutott eszembe, h vehetnenk nehany sort es kimehetnenk a Margit-szigetre, ha jo ido van? nem muszaj illedelmesen beulni egy kavezoba, persze a forro csoki ott iszonyuan finom... de pl vihetnenk frizbit vagy tollast, meg ez+az....jo, ez egy vad otlet es nagyon ido fuggo...csak ugy eszembe jutott, amolyan idotoltes Dawsonos modon.
az jutott eszembe, h vehetnenk nehany sort es kimehetnenk a Margit-szigetre, ha jo ido van? nem muszaj illedelmesen beulni egy kavezoba, persze a forro csoki ott iszonyuan finom... de pl vihetnenk frizbit vagy tollast, meg ez+az....jo, ez egy vad otlet es nagyon ido fuggo...csak ugy eszembe jutott, amolyan idotoltes Dawsonos modon.
a balanced diet is a cookie - in each hand
Dawsonékat mikor láttad sört inni és tollasozni a Margit-szigeten?temesed írta:hejj, jovo 7en tali? es meg nincs helyszin?
Keine Panik auf der Titanic!
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Én nem iszom sört....temesed írta:hejj, jovo 7en tali? es meg nincs helyszin?

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
vagy túl jó! se ázni, se izzadni nem szeretek..Ronibaba írta:Nyílván, de csak akkor, ha nem lesz rossz idő!roberto írta:a szabadtéri helyszín az jótemesed írta:kimehetnenk a Margit-szigetre
szerintem a szokott helyszín megfelelő.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.