Részek

A sorozattal kapcsolatos témák helye

Moderátor: ese

Válasz küldése
temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.05.31. 10:25

tegnap este megneztem a 4ik evad zaro epizodjait, es mit kell mondjak, az a csk Dawson es Joey kozott egyaltalan nem volt helyen valo..hiszen nemreg szakitott Paceyvel, es meg ki sem kecmergett a szakitasbol, maris Dawson.....nem ertem, miert igy irtak meg a forgatokonyvet....

azt is sajnalom, hogy most mar nagyon keves resz fog jatszodni Capesideban, hianyozni fog. A bostoni reszek mar kevesbe jok, de mivel sokat nem lattam, ezert most egeszeben megnezem az evadot, es majd meglatjuk.:)
a balanced diet is a cookie - in each hand

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.06.07. 12:57

nos, ra kell jonnom-es be kell ismernem, hogy az 5ik evad sem rossz. mert igy meg az elejen minden izgalmas, jo megcsinaltak....

egyik kedvenc jelenetem abbol a reszbol, amikor Jen es D hazajonnek a filmfesztivalrol, es ott van a banda. Jen megkerdezi Jacktol, h mi lett a baratsagukbol, majd kesobb, amikor D ont Jennek kavet, Jack jo messzirol ont bele tejet is, mert tudja, h ugy szereti a kavet. Ez aranyos kis resz volt...
ja, es a masik kedvencem, ami idokozben eszembe jutott: Jen panaszkodik Paceynek, hogy elvesztette a dogos harciassagat, es lehet h ki fogjak rugni a radiobol, mert senkinek sem tetszik, hogy o boldog. Erre csong a telefon (angolul neztem).
J.: hm...hello little pompkin
Pacey: you are sooooo fired...
:D

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.06.11. 18:25

áááááááá, kiderult, h a 6 szeria, ami megvan nekem, a tv-bol van felveve. ezzel nincs semmi gond, de olyan furcsa a magyar, annyira megszoktam az angol eredetit, h hianyzik is...

mellesleg, mar jo nehany hsz-t irtam ide, es eddig nem reagalt senki, de most jo lenne ha vmit megbeszelnenk: mi a fenenek kellett megint osszehozni D es Joeyt a 6os szeria elejen, es aztan egy hulyeseg miatt elszakitani????? emlekszem, h amikor par evvel ezelott neztem, a hajamat teptem a bravuros rendezes miatt..most mar felnottem az ilyesmihez ( :P ), de nagyon zavar.....eloszor ott van a nagy szerelem, Pacey a negyedik szeriaban :arrow: szakitanak :arrow: 2 resz mulva megint Dawson miatt dobog a szive (amit Pacey vegig mondogatott) :arrow: csokoloznak :arrow: majd alakul vmi-puff-megis Jen mellett kot ki :arrow: majd egy ido utan langyul a kapcsolat :arrow: ujra Joey a nyero, de azert egy ejszaka belefer a filmkritikussal :arrow: nyaron Joeynak is es Dawsonnak is volt kapcsolata, de megis osszejonnek-egy ejszaka erejeig...na, ez azert sok....most komolyan, ezt muszaj volt???? amennyire elveztem az 5ik evadot, annyira fogom ezt utalni...raadasul hianyzik az eredeti hangjuk.

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.06.11. 19:40

temesed írta:áááááááá, kiderult, h a 6 szeria, ami megvan nekem, a tv-bol van felveve. ezzel nincs semmi gond, de olyan furcsa a magyar, annyira megszoktam az angol eredetit, h hianyzik is...

mellesleg, mar jo nehany hsz-t irtam ide, es eddig nem reagalt senki, de most jo lenne ha vmit megbeszelnenk: mi a fenenek kellett megint osszehozni D es Joeyt a 6os szeria elejen, es aztan egy hulyeseg miatt elszakitani????? emlekszem, h amikor par evvel ezelott neztem, a hajamat teptem a bravuros rendezes miatt..most mar felnottem az ilyesmihez ( :P ), de nagyon zavar.....eloszor ott van a nagy szerelem, Pacey a negyedik szeriaban :arrow: szakitanak :arrow: 2 resz mulva megint Dawson miatt dobog a szive (amit Pacey vegig mondogatott) :arrow: csokoloznak :arrow: majd alakul vmi-puff-megis Jen mellett kot ki :arrow: majd egy ido utan langyul a kapcsolat :arrow: ujra Joey a nyero, de azert egy ejszaka belefer a filmkritikussal :arrow: nyaron Joeynak is es Dawsonnak is volt kapcsolata, de megis osszejonnek-egy ejszaka erejeig...na, ez azert sok....most komolyan, ezt muszaj volt???? amennyire elveztem az 5ik evadot, annyira fogom ezt utalni...raadasul hianyzik az eredeti hangjuk.
Csakhogy ne maradj egyedül a sorozattal - ahogy én érzem néha az Alias-szal. Meg ne sértődj, örülök, h érdeklődsz a részek után, de más elmesélni és más megbeszélni.

Szóval szerintem is nagyon kusza az egész D+J kapcsolat, ez tény és való és nem is mindig logikus, ahogy újra és újra összehozzák őket. De úgy érzem, hogy a 6.évad elején lévő közös éjszakát vhol "muszáj" volt beletenniük, mert az valahol "hihetetlen" lett volna, h elvileg ők lelkitársak vagy mik, mindkettőnek a másik élete első nagy szerelme és mégsem feküdtek le egymással. :roll: És ez kellett is a D&J párti tábornak. :wink:
Ettől függetlenül jó nagy hülyeségnek éreztem ezt a másnapi összebalhézást egy ilyen indok miatt. Nem azt mondom, hogy tökéletesen egyetértettem Dawsonnal, de Joey is túlreagálta a dolgot.

Az egész évadot végignézve, őszintén szólva nekem már nem is tetszett ez az évad. Nagyon elvesztette azt a "gyermeki" vagy tinédzser bájt, ami miatt szerintem majd mindegyikünknek anno megtetszett ez a sorozat. És remélem ezzel nem árulok el semmi spoilert, de érzésem szerint átnevezhették volna ezt Joey's Creek-re. :cry:

Az, hogy mindkettőjüknek volt nyáron kapcsolata, azok után, ahogy elváltak a reptéren, valóban hülyeségnek tűnt, de mindegy, ezen túlteszem magam valahogy. :wink:

A szinkronhangokról is ejtenék még egy pár szót. Hatalmasat nevettem, mikor olvastam ezt a hsz-det. :lol: Anno, én németül néztem nagyon sokáig és a német szinkron sokkal felnőttesebben hangzott, mint a magyar. És amikor a magyarok nagy nehezen folytatták, egy ideig engem is zavart a hangjuk. Dawsonnak Markovics Tamás az 1.évadban annyira kölyökhangot adott, hogy azon töprengtem, hogy fogom ezt bírni pl a 4-5.évadban? Aztán pár rész múlva már hozzászokott a fülem újra a magyar gárdához és már nem zavart. És talán Markovics Tomi is úgy játszott a hangjával, hogy vmivel felnőttesebbre vette a figurát.
Idővel te is hozzá fogsz szokni a magyar hangokhoz, amik összességében nem olyan rosszak, csak meg kell őket szokni. Bár én a "vitter-ből" "vedőrt" fordító emberrel szívesen elbeszélgetnék és szerintem forró aranyba mártanám a kezét, amiért ilyet leírt. :twisted: Netán elvenném a nyelvvizsgáját. :lol:

Röviden ennyi. Ha időm engedi én szívesen dumálok veled az egyes részekről Temesed, ha nem zavar, hogy már viszonylag régen láttam őket és esetleg halványodtak az emlékek. :D
Keine Panik auf der Titanic!

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.06.11. 21:19

veeegre egy aktiv szereplo ebben a topikban....(egyebkent en nem leirasnak szantam a korabbi hszeket, hanem kedvcsinalonak egy beszelgeteshez, de ugy latszi,, a csali nem jott be)

szoval: en meg midnig azon vagyok fennakadva, h Pacey utan olyan hamamr valtott vissza Dawsonra, amit Pacey mndnig is mondogatott, h nem tudja majd betolteni D helyet. OK, h vegen az ove a csaj, de mennyire hiheto ez.

masreszt, 10 eves baratsag es szerelem kapcsolja oket ossze, megis osszejonnek vkivel a nyaron???? naneeee, barmilyen fiatalok is, ha azt akartak abrazolni, h mennyire mely ez a kapcsolat-amit sejteni veltem a mondatok kozott, es gondolom te is vetted-akkor ezzel a lepessel nagyon mellementek. Ha a lapcsolat mely, akkor Dawsin nem mondja azt, h egesz nyaron rad gondoltam, mikozben van baratnoje..es Joey sem jon ossze az aranyos pincer sraccal Capesideban. uff.

egyebkent remlik vmi, hogy mintha beszeltuk volna, h Joey jar Parizsban...mintha az 5 evead vegen ment volna el. De a nyarat Capesideban toltotte, akkor mikor ment el Parizsba??? a masik nyaron, a 6os evad vegen???

ese, nagyon orulok, h valaszoltal, erdekel a velemenyed..jo, h ki lehet beszelni.

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.06.11. 22:22

temesed írta:veeegre egy aktiv szereplo ebben a topikban....(egyebkent en nem leirasnak szantam a korabbi hszeket, hanem kedvcsinalonak egy beszelgeteshez, de ugy latszi,, a csali nem jott be)
igen, azt tudom, hogy nem leírásnak szántad azokat. A leírás az Alias topicban lévő sztorizgatásaimra vonatkoztak, amikben is "röviden" :lol: vázoltam neked az egyes részek tartalmát. Egyértelmű, hogy ez izgibb, ha tudsz vkivel dumálni. Igazság szerint nekem sincs mostanság sok időm, de már csak max 1 hét és picivel több időm lesz.
Szerintem monstanság sokaknak van vizsgaidőszaka, azért nem reagáltak a hsz-eidre. De én most igen. :wink:
temesed írta:szoval: en meg midnig azon vagyok fennakadva, h Pacey utan olyan hamamr valtott vissza Dawsonra, amit Pacey mndnig is mondogatott, h nem tudja majd betolteni D helyet. OK, h vegen az ove a csaj, de mennyire hiheto ez.
Szerintem az, hogy folyton összehozzák Joey-t Dawsonnal, azzal azt a köztük lévő lelkitársi kapcsolatot akarják kifejezni. Az meg, hogy kb 2 résszel azután, hogy Joey szakított Pacey, azt azért kellett, mert jött az évad záró, kellett vmi csattanó. :lol: És az sokszor nem derül ki pontosan, hogy mennyi idő telik el az egyes részek közt.

temesed írta:masreszt, 10 eves baratsag es szerelem kapcsolja oket ossze, megis osszejonnek vkivel a nyaron???? naneeee, barmilyen fiatalok is, ha azt akartak abrazolni, h mennyire mely ez a kapcsolat-amit sejteni veltem a mondatok kozott, es gondolom te is vetted-akkor ezzel a lepessel nagyon mellementek. Ha a lapcsolat mely, akkor Dawsin nem mondja azt, h egesz nyaron rad gondoltam, mikozben van baratnoje..es Joey sem jon ossze az aranyos pincer sraccal Capesideban. uff.
Igen, ez a sztori nekem is egyértelműen sántított, de ezt meg a sztori bonyolítása miatt voltak kénytelenek meghúzni. Mármint a Dawson féle barátnőt. Mert ugye Dawson már ott a bárban elmondta volna, hogy neki is van valakije, ha nem szólal meg hirtelen Joey kedvenc száma. :? És akkor nyilván nem töltötték volna együtt az éjszakát. A D&J rajongók nagy bánatára. :wink:
temesed írta:egyebkent remlik vmi, hogy mintha beszeltuk volna, h Joey jar Parizsban...mintha az 5 evead vegen ment volna el. De a nyarat Capesideban toltotte, akkor mikor ment el Parizsba??? a masik nyaron, a 6os evad vegen???
Joey végülis az egész sorozat alatt szeretett volna eljutni Párizsba, de erre csak a 6.évad végén nyilt ténylegesen lehetősége.
Igaz, hogy az 5.évad végén is vett oda egy jegyet, de csak azért, mert repülőjegy nélkül nem engedték volna fel Dawsonhoz. Viszont a 6.évad azzal indult, hogy visszaváltotta a jegyet, mondván nem éri meg teljesen leminuszolni a hitelkártyáját emiatt :arrow: egész nyáron Capeside-ban volt.

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.06.13. 14:15

tegnap neztem nehany reszt, es kicsit idegesito, h foleg Joeyrol szol az egesz. igazad van ese, es tenyleg joey's creek. persze a tobbiek tortenete is halad-cammogva.
egyebkent erdeklodnek, h vkinek megvan a final 2 resz??? mert mar csak az hianyzik, es hamarosan a 6os evad vegere erek, jo lenni ha a veglet is meglenne. :roll:

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.06.13. 18:58

temesed írta:tegnap neztem nehany reszt, es kicsit idegesito, h foleg Joeyrol szol az egesz. igazad van ese, es tenyleg joey's creek. persze a tobbiek tortenete is halad-cammogva.
egyebkent erdeklodnek, h vkinek megvan a final 2 resz??? mert mar csak az hianyzik, es hamarosan a 6os evad vegere erek, jo lenni ha a veglet is meglenne. :roll:
Nekem az utsó két rész megvan. Videón. Magyarul és németül. Válassz! :wink:

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2006.06.14. 14:43

A héten indult el a 6. sorozat ismétlése az RTL Klubon. :)

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.06.14. 15:51

Kornbabe írta:A héten indult el a 6. sorozat ismétlése az RTL Klubon. :)
huha, ez nagyon jo...akkor talan leadjak a finalreszeket is....es felhetem kazira, akkor nem kell eset ezzel terhelnem...

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2006.06.14. 18:25

temesed írta:
huha, ez nagyon jo...akkor talan leadjak a finalreszeket is....es felhetem kazira, akkor nem kell eset ezzel terhelnem...
Biztos, hogy leadják a finalrészeket. :wink:

cinderella
Visszatérő vendég
Visszatérő vendég
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: cinderella » 2006.06.18. 09:09

Kornbabe írta:
temesed írta:
Biztos, hogy leadják a finalrészeket. :wink:
Ja csak kicsit megvágottan... Ennyit az RTL-ről...

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.06.18. 10:47

cinderella írta:Ja csak kicsit megvágottan... Ennyit az RTL-ről...
Mi az, hogy megvágottan!!! :shock: Én anno láttam németen is, és ahhoz képest nem éreztem különbséget. Bár láttam képeket, amik végül nem kerültek bele a tv-ben leadott verzióba (pl: Andie), de én azt hittem,hogy ez az eredetiből is kimaradt. Te mit tudsz erről Cinderella???

Én ezt a két képet találtam, ami szerintem nem volt benne az utsó két részben:
Kép

Kép

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2006.06.18. 11:09

Most esett csak le, hogy végre bepótolhatom magyarul azt a részt, amikor Joey és Eddie szakítottak. Már tökre várom! Újra megnézem a részeket is, hogy teljesen képben legyek. Pont egy éve ilyenkor vetítették először a 6. szériát. :)

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.06.18. 11:18

Kornbabe írta:Pont egy éve ilyenkor vetítették először a 6. szériát. :)
Mikre nem emlékszel! :shock:

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2006.06.18. 11:45

ese írta:
Kornbabe írta:Pont egy éve ilyenkor vetítették először a 6. szériát. :)
Mikre nem emlékszel! :shock:
Augusztus elején, a Sziget miatt maradtam le a Joey-Eddie szakítás részről, ezért emlékszem rá. :lol:

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.06.18. 13:17

Kornbabe írta:Augusztus elején, a Sziget miatt maradtam le a Joey-Eddie szakítás részről, ezért emlékszem rá. :lol:
Ez a fránya Sziget! :lol: :lol: :lol:

cinderella
Visszatérő vendég
Visszatérő vendég
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: cinderella » 2006.06.18. 14:54

ese írta:
cinderella írta:Ja csak kicsit megvágottan... Ennyit az RTL-ről...
Mi az, hogy megvágottan!!! :shock: Én anno láttam németen is, és ahhoz képest nem éreztem különbséget. Bár láttam képeket, amik végül nem kerültek bele a tv-ben leadott verzióba (pl: Andie), de én azt hittem,hogy ez az eredetiből is kimaradt. Te mit tudsz erről Cinderella???
Hát már konkrétan nem emlékszem mik maradtak ki, de hagytak ki részeket. Mert én láttam az eredeti amerikai verziót és később amikor a magyaron néztem furcsa volt, hogy nem volt benne minden rész.

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.06.26. 14:24

most is zavarban vagyok, ha a rendezes mechanikajara gondolok, mert megint itt van egy kicsit keszekusza es gyenge vonal: Joey osszejon Eddievel, egesz jol megvannak, majd a fiu 2szer ott hagyja..ekozben mintha Joey-nk tovabb lepne, es bekerul ujra a kepbe Pacey, de ott hagyja a visszatero Eddiert-ugyanaz a jelenet, mint a Dawson-Pacey paros eseten, csak most nem a true love-ot valasztja...de azutan, h kikosarazza Pacey-t, megsem tud megbizni Eddie-be...de a vegen ujra Pacey-vel jon ossze, mert erezte, h midnig is o volt az igazi.ezt miert nem erezte, amikor masodszor johettek volna ossze???

egyebkent alapos figyelesek alapjan az utolso sori vege fele HIHETETLENUL keveset foglalkoznak a tobbi szereplovel....annyira egyenlotlen.....ble :evil:

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.06.26. 15:37

Kornbabe, mar befejeztek vetiteni a 6os sorozatot az RTL-en?? mert most kerestem ra,h mikor adjak, es csak az ORF vetiti.....ilyen hamar lement volna???????

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2006.06.26. 21:45

temesed írta:
Kornbabe, mar befejeztek vetiteni a 6os sorozatot az RTL-en?? mert most kerestem ra,h mikor adjak, es csak az ORF vetiti.....ilyen hamar lement volna???????
:shock: :shock: :shock: Én nem tudok róla. Nemrég még csak az a rész volt, mikor megcsókolta Eddie-t. Össze-vissza adták, már csak egy részt egyszerre, fogalmam sincs mi történt. :?

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.06.28. 14:17

igazabol nekem sincs, de sajnalom, h nem adjak mar a reszeket....akkor a final-t sem tudom felvenni. :?

cinderella
Visszatérő vendég
Visszatérő vendég
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: cinderella » 2006.06.28. 16:15

Vmikor csak befejezik ha már elkezdték. Lehet ha vége a foci vb-nek!

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.06.28. 17:37

cinderella írta:Vmikor csak befejezik ha már elkezdték. Lehet ha vége a foci vb-nek!
basszus, teeeeeenyleg!!!!! lehet, h a vb miatt szakitottak meg minden musort, es ezert nem adjak a Dawsont. akko minden rendben, juliusban vmikor le fogjak adni! :D

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.06.28. 18:43

temesed írta:
cinderella írta:Vmikor csak befejezik ha már elkezdték. Lehet ha vége a foci vb-nek!
basszus, teeeeeenyleg!!!!! lehet, h a vb miatt szakitottak meg minden musort, es ezert nem adjak a Dawsont. akko minden rendben, juliusban vmikor le fogjak adni! :D
Már nem egyszer fordult elő, hogy a DC sugárzása során megszívatták a jónépet. Az évad kellős közepén abbahagyták és csak jóval később folytatták. Ezen sem lepődök most meg. :(

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2006.06.28. 21:18

temesed írta:
Ami azt illeti az idióta délutáni filmek helyett nyugodtan adhatnák a Dawsont. :?

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.06.30. 15:28

megneztem a final reszeket. kiderult, h megis meg tudom nezni, csak nem szabad beletekerni, mert akkor megakad a film.
mit mondjak, jot bogtem a film alatt, szerintem az egyik legmeghatobb resz...es megint ereztem magamban valami szakadast, hogy vege. vege a sorozatnak...ezert meg kellett neznem ujra a legeslegelso reszt, mert nem szeretek bucsut inteni a kedves dolgoknak..azt hiszem, ez a sori mar vegig fog kiserni, es ahanyszor vegig nezem, midnig ujra kell majd kezdenem. :roll:

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.07.03. 13:04

csak nugy erdekesseg keppen: az elso resz utan rogton kicsereltek 2 szereplot: Boddyt, a fekete barátot, es Bill-t, akivel megcsalta Gail a férjét.
Mondjuk Boddy-t ezutan mar nem cserelgetik, es szerintem jobb valasztas is a kesobbi. Az elso nagyon fiatalnak, gyerekesnek tunt, amolyan rapp-sztar-féleség.

meg vmi: amikor a 6os szeria vegen Dawson a fikmjet forgatja, es ugye Headson prof. lanyanak a baratja jatssza Pacey-t meg egy masik srac Dawsont. es a videotekas jelenetben annyira gyereknek latszanak, az ing csak ugy log rajtuk, mig D es P mar az elso szeria elejen is szep szall legenyek voltak! csak most tunt fel a kulonbseg. :roll:

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.07.03. 17:19

temesed írta:csak nugy erdekesseg keppen: az elso resz utan rogton kicsereltek 2 szereplot: Boddyt, a fekete barátot, es Bill-t, akivel megcsalta Gail a férjét.
Mondjuk Boddy-t ezutan mar nem cserelgetik, es szerintem jobb valasztas is a kesobbi. Az elso nagyon fiatalnak, gyerekesnek tunt, amolyan rapp-sztar-féleség.

meg vmi: amikor a 6os szeria vegen Dawson a fikmjet forgatja, es ugye Headson prof. lanyanak a baratja jatssza Pacey-t meg egy masik srac Dawsont. es a videotekas jelenetben annyira gyereknek latszanak, az ing csak ugy log rajtuk, mig D es P mar az elso szeria elejen is szep szall legenyek voltak! csak most tunt fel a kulonbseg. :roll:
A Boddy féle szereplőváltást én is kifigyeltem anno. Van ilyen. És mivel nem olyan főszereplő, nem okozott lelki traumát. :D

Az hogy Dawson és Pacey szép szál legények voltak... hááát. Dawson személyét illetően azért ebben kételkednék, de mindegy. :D Lehet, hogy a srácra nagyobb inget adtak és azért látszott olyannak, amilyen :wink:

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.07.05. 16:43

no, megneztem ujra az elso evadot, es ra kellett jonnom, mennyi sok-jo poen van benne. most persze nem sok jut eszembe, de tenyleg sokat nevettem.
pl amikor Joey es Pacey elmennek csigakat szedni. Joey hatranez:
-Pacey, kerlek mondd azt, h megkototted a csonakot es az ott nem a mienk, amelyik tavolodik.
Pacey hatranez, es kinos arccal mondja:
-Joey, megkotottem a csonakot, es az ott nem a mienk, amelyik tavolodik.
:D:D:D

Válasz küldése