Tom Cruise és Katie Holmes

A sorozattal kapcsolatos témák helye

Moderátor: ese

Válasz küldése
Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2006.04.10. 12:16

Ronibaba írta:Még az is lehet, hogy vki a szenzáció kedvéért egy kicsit megbuherálta azt a képet!
Na, igen, ma már ez is lehetséges.

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.04.12. 12:24

olvastam vhol, h kislanyuk lesz....vajon mi lesz a neve??

egyebeknt midnig arra tudok gondolni, h Michelle es Heath miert tudtak olyan jol es szepen megoldani a gyermekuk szuletese elotti idoszakot: nem volt hangos toluk a bulvar, a pici megszuletett, ok boldogok, es H. rajongasa felesege irant oszintenek tunik....ellenben Katie-k nagyon elszurtak, negativ szajizzel gondolnak rajuk, es folyton magasfokon sajnaljak K-t...pedig meg Hollywoodban is szepen megszulethet egy baba. akar hangosan, akar hang nelkul.... :roll:
a balanced diet is a cookie - in each hand

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.04.12. 21:57

temesed írta:olvastam vhol, h kislanyuk lesz....vajon mi lesz a neve??

egyebeknt midnig arra tudok gondolni, h Michelle es Heath miert tudtak olyan jol es szepen megoldani a gyermekuk szuletese elotti idoszakot: nem volt hangos toluk a bulvar, a pici megszuletett, ok boldogok, es H. rajongasa felesege irant oszintenek tunik....ellenben Katie-k nagyon elszurtak, negativ szajizzel gondolnak rajuk, es folyton magasfokon sajnaljak K-t...pedig meg Hollywoodban is szepen megszulethet egy baba. akar hangosan, akar hang nelkul.... :roll:
Michelle és Heath össze is házasodtak? :oops:
Keine Panik auf der Titanic!

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2006.04.13. 08:14

ese írta:Michelle és Heath össze is házasodtak? :oops:
Én úgy tudom, hogy még mindig csak jegyesek! :roll:
Kép

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.04.13. 11:09

Ronibaba írta:
ese írta:Michelle és Heath össze is házasodtak? :oops:
Én úgy tudom, hogy még mindig csak jegyesek! :roll:
oó, ezt nem tudtam. mintha azt olvastam volna, h felesegekent irtak rola...szoval nemtudom!

de ha jegyben jarnak, miert nem vette mar felesegul? :roll:

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2006.04.13. 12:19

Néhány újság már mint feleségként ír Michellle-ről. Ezen nem vagyok meglepődve, mert pl. Johnny Depp sem vette feleségül Vanessa Paradis-t, mégis állandóan a feleségeként írnak róla az újságok. :lol:

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.04.13. 20:22

Kornbabe írta:Néhány újság már mint feleségként ír Michellle-ről. Ezen nem vagyok meglepődve, mert pl. Johnny Depp sem vette feleségül Vanessa Paradis-t, mégis állandóan a feleségeként írnak róla az újságok. :lol:
A jólértesült hírforrások! :lol:

roberto
Törzstag
Törzstag

Hozzászólás Szerző: roberto » 2006.04.19. 09:43

"Megszületett Tom Cruise és Katie Holmes gyermeke. Az egészséges kislány a Suri nevet kapta. Ez héberül hercegnőt, perzsául vörös rózsát jelent."

forrás: t-zones

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2006.04.19. 10:21

Na.... :) Hát ez jó!

Tegnap a Bestben olyan dolgot olvastam. Megpróbálom összefoglalni.
Szal először is berakták azt a képet, amin az látszik, hogy Katienek furcsa a hasa. Aztán meg arról írtak, hogy egyszer kisebbnek egszer meg nagyobbnak tűnt a terhesség alatt. És beraktak egy olyan képet is, amin amin az látszott, mintha az a has nem is igazi lenne. És azt írták, hogy vszeg sminkmester csinálta. Ráadásul minden lézető marahaságot leírtak, hogy Tom Amcsiban köztudottan meleg és nemzőképtelen, meg azt is hogy ha Katie terhes is volt, akkor is mesterségesen lett megtermékenyítve + újra feljött ez a béranya dolog. Szóval csupa oltári baromságot....
Kép

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2006.04.19. 10:23

Kép

Jah, közben megtaláltam:

Álterhességgel csapja be a világot Tom Cruise és Katie Holmes?

Hollywood legfurcsább párját eddig sokan támadták, ezúttal azonban egyenesen azt állítják róluk, hogy első közös gyermekük nem is az övék.

Átverte a világot Tom Cruise és Katie Holmes! Ezzel a szalagcímmel jelent meg számos magazin, állításukat pedig különböző érvekkel igyekeztek alátámasztani. A botrányt egy kép robbantotta ki, amelyen a színésznő látható, napokkal első gyermeke születése előtt. "Egyáltalán nem hasonlít egy terhes nőhöz. Arca és karja vékony, szűk farmerekben jár, vásárlásnál nem okoz neki gondot a hajolgatás, és túl egyenes a tartása méretes pocakjához. Elképzelhető, hogy a látványos has csupán egy jó sminkmester műve?" - olvasható a Daily Mail nevű lapban. Az elmúlt egy évben nem ez az első kérdőjel Cruise és Holmes kapcsolatában. Már a kezdetektől sokan kétkedve fogadták a színész pár románcát, amely úgy tűnt, sokkal inkább a nyilvánosságnak szól, mintsem valós érzelmeket tükrözne. Ezúttal azonban sokkal súlyosabb dolgot állítanak a riporterek, nevezetesen, hogy Holmes terhessége csak álca. A fent említett kép megjelenése után számos fotót közöltek a magazinok, ahol jól látható a színésznő pocakja. Néhol előtűnik Holmes kidomborodó köldöke, néhol pedig egyáltalán nem látható. A szülés előtti napokban készült felvétel az utóbbiak közé tartozik, ami meglehetősen különös, nem beszélve a has formájáról. Lehetséges, hogy a színésznő már megszülte a gyermekét, csak titokban akarják tartani Cruise-zal, így nem zaklatja őket a média? Vagy esetleg ikreket hord a hasában, ami a mesterséges megtermékenyítéskor nem ritka?
Kép

bizsu
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: bizsu » 2006.04.19. 10:42

Hát, a katieholmespictures.com szerint vége a találgatásoknak! Ugyanis tegnap megszületett Katie és Tom kislánya, Suri. Itt az angol nyelvű cikk:

Katie Holmes & Tom Cruise Have a Girl!

Tuesday Apr 18, 2006 6:30pm EST

Katie Holmes and Tom Cruise have welcomed their first child together, two inside sources told PEOPLE.

The couple "joyously welcomed the arrival of a baby girl, Suri, today," the actor's rep said in a statement after PEOPLE first broke the news exclusively. "The child weighed 7 pounds, 7 ounces and was 20 inches in length. Both mother and daughter are doing well."

The name Suri has its origins in Hebrew meaning "princess," or in Persian meaning "red rose," the rep added.

In October, barely six months into their romance, an ecstatic Cruise and Holmes revealed that they were expectant parents. Cruise, 43, and Holmes, 27, had made no secret of their desire to start a family together: When asked by PEOPLE last June if they were planning to have children, Holmes smiled and said simply, "Yes."

Friends of the Toledo, Ohio-bred Holmes called her perfectly suited to her upcoming role. "She almost seems born for motherhood," said Oliver Hudson, actress Kate Hudson's brother and an old pal who costarred with Holmes in Dawson's Creek. "She's a nurturer. She's got mother qualities a lot of girls her age don't have."

Cruise, meanwhile, is "a great dad already," according to his pal, actress Leah Remini. He has two children from his marriage to Nicole Kidman: Isabella, 13, and Connor, 11, whom Cruise and Kidman adopted as infants. Remini told PEOPLE that both kids are "so cool…You can sit and talk to them about life."

As for marriage, Cruise and Holmes plan to tie the knot soon, Cruise said on the German TV program Wetten, dass..? on April 1. "In summer we want to get married. I won't let this woman get away."

Immediately ahead for the new dad: the May 5 release of Mission: Impossible 3. Holmes stars in the recently released satirical film about Washington politics, Thank You for Smoking.

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2006.04.19. 10:45

Hát találtam nagyon érdekes képeket, vhogy most én is elkezdtem kételkedni ebben az egész dologban. Pedig én biztos voltam benne, hogy minden hír csak kamu, viszont ezek tényleg érdekesek. Ide most nem berakni őket, de itt megnézhetitek:

http://www7.online.rtlklub.hu/hozzaszol ... orumid=214
Kép

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2006.05.03. 01:44

"Tom Cruise lelépett

Mégiscsak otthon hagyta nemrég megszületett gyermekét és annak édesanyját, Katie Holmest Tom Cruise, hogy új szuperprodukcióját, a Mission:Impossible III-at népszerűsítse Európában. Bár Tom szóvivői nemrég még azt közölték, hogy a sztár otthon marad háromtagúra bővült családjával, ám ennek ellenére az újdonsült apuka mégis részt vett a film római és londoni díszbemutatóján is, és az angol fővárosban nem kevesebb, mint négy órán át barátkozott és tréfálkozott a rajongókkal. Vagy ezer autogramot osztott ki, és szívélyes mosollyal engedte, hogy a premierre összesereglett londoniak együtt fényképezkedjenek vele. Néha azonban félrevonult, és Katie-t hívta Amerikában. A Mission: Impossible-turné következő állomása pedig Párizs volt, ahol a TC hasonló energiával népszerűsítette a filmet. A színész a londoni bemutatón azt is elárulta: alig várja, hogy párjával forgathasson egy filmet. Erről egyelőre nem volt hajlandó többet elárulni, csak annyit mondott, hogy romantikus vígjáték lesz, amelynek a sztoriját már meg is vásárolta."

www.mozinet.hu

bizsu
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: bizsu » 2006.05.05. 21:53

Katie és Tom tegnap a MI:III bemutatóján járt. Katie eléghamar otthonhagyta a kis Surit :( Van néhány képem is. Az mindenesetre leszögezhető, hogy enyhán szólva költő túlzás volt azt állítani, hogy Katie semmit nem szedett magára a terhesség alatt... :roll: :lol:

Kép

Kép

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.05.05. 22:17

bizsu írta:Katie és Tom tegnap a MI:III bemutatóján járt. Katie eléghamar otthonhagyta a kis Surit :( Van néhány képem is. Az mindenesetre leszögezhető, hogy enyhán szólva költő túlzás volt azt állítani, hogy Katie semmit nem szedett magára a terhesség alatt... :roll: :lol:
Ez igaz, de azért ezt inkább szívesebben látom, mint azt, h két héttel az állítólagos szülés után csontsoványan feszít Tom mellett. :lol:

cinderella
Visszatérő vendég
Visszatérő vendég
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: cinderella » 2006.05.07. 19:18

Hoztam pár "nagyobb" képet a premierről! :)
Kép Kép Kép Kép Kép

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.05.15. 14:02

ti tudtok arrol, h milyen botrany folyik a baba korul? hogy allitolag mar februarban megszuletett....vagy mi is van ott a cruise-haza tajan?

mondjuk auzt olvastam rola, h most milliokert egymasra licitalnak a cegek, h ki keszithesse az elso kepet a gyermekol..azert ez nevetseges... :?

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2006.05.15. 19:06

temesed írta:ti tudtok arrol, h milyen botrany folyik a baba korul? hogy allitolag mar februarban megszuletett....vagy mi is van ott a cruise-haza tajan?

mondjuk auzt olvastam rola, h most milliokert egymasra licitalnak a cegek, h ki keszithesse az elso kepet a gyermekol..azert ez nevetseges... :?
A Best magazin most arról cikkezett, hogy Katie-nek keményen kell fogyókúráznia és 10 kilót leadnia, mert Tom karcsú menyasszonyt akar elvenni. Szerintem Katie ezt magától is tudta volna és meg is tette volna, nem tudom, hogy ez a s***fej miért veri a mellét? Annyira megutáltam. Az újságok sokszor írnak valótlant, ezt tudom, de szerintem nem véletlen, hogy róluk csak ilyen rossz hírek keringenek, ez a nem zörög a haraszt esete...

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.05.15. 20:01

Kornbabe írta:ez a nem zörög a haraszt esete...
Mi van már megint velem???!!! :lol: :lol: :lol:
(bocsi, elég rossz volt, de nem hagyhattam ki)

Egyébként rá egy hétre, hogy jött a hír, hogy végre megszületett Suri, olvastam én is valami női magazint és ott is fejtettek egy ilyesmi elméletet, h már februárban megszületett és Tom elrejtette a babát a scientológiai egyháznál, hogy mindenképp az ő tanaik szerint nevelődjön vagy mi. Ettől is égnek állt a hajam. Tényleg nem gondoltam volna 10 éve, hogy ennyire antipatikus lesz nekem valaha ez a fickó. :(

Ja és a név. Tudom, hogy nem szép dolog a névvel viccelődni, de ezt le kell írnom. Barátnőmmel beszélgettünk nemrégiben a kislány nevéről, hogy ilyen olyan nyelven ezt meg azt jelenti. Erre barátnőm felvetette, hogy magyarul meg injekciót jelent. Nem éppen hízelgő. :lol:

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.05.16. 11:37

ese írta: Tudom, hogy nem szép dolog a névvel viccelődni, de ezt le kell írnom. Barátnőmmel beszélgettünk nemrégiben a kislány nevéről, hogy ilyen olyan nyelven ezt meg azt jelenti. Erre barátnőm felvetette, hogy magyarul meg injekciót jelent. Nem éppen hízelgő. :lol:
hat ez nagyoooooon jo volt........:D:D:D
hajra ese

cinderella
Visszatérő vendég
Visszatérő vendég
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: cinderella » 2006.05.16. 16:17

Pár új kép a párról.
In Aberdeen May 10
Kép KépKép Kép Kép Kép Kép

cinderella
Visszatérő vendég
Visszatérő vendég
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: cinderella » 2006.05.17. 21:13

Leaving the ground of Baseball in Los Angeles, May 16
Kép Kép Kép Kép

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.05.18. 14:03

huha, erdekesek ezek a kepek...kezdem azt hinni, hogy tenyleg szult babat.... :D

roberto
Törzstag
Törzstag

Hozzászólás Szerző: roberto » 2006.05.24. 17:48

Katie Holmes depressziós

Tom Cruise gyerekének az anyja, Katie Holmes állítólag olyan betegségben szenved, ami Cruise szerint nem is létezik, sőt, a színésznő a hírek szerint azt nyilatkozta, hogy "rossz döntés volt" összekötnie az életét a Mission Impossible sztárjával. Végre.

Katie Holmes, aki alig egy hónapja szülte meg Suri Cruise-t, a jelek szerint szülés utáni depresszióban szenved. Ezt persze senki nem meri hangosan kimondani, különösen nem Tom Cruise jelenlétében, hiszen a harcos szcientológus a pszichológiát áltudománynak tartja, és a depresszió szerinte nem más, mint "hisztis nők nyavalygása". Holmes a szülés óta gyakran elsírja magát, igen fáradt és minden nagyon érzékenyen érinti, de ez szerinte csak az újdonsült anyákra jellemző érzelmi túltengés, és nem depresszió.

Az amerikai sajtó mindeközben megpróbálja értelmezni Katie kijelentéseit, amelyek szerint a színésznő "magányos" és "boldogtalan", rosszul érzi magát a bőrében és bizonytalan az új életében. "Megpróbálja tartani magát, amikor Tom a közelben van, de ha nincs vele, teljesen összeomlik" - nyilatkozta a színésznő egyik barátja. Még szép, hogy Holmes nem vallja be, ha valami baja van, hiszen Tom Cruise a leghangosabb ellenzője a pszichoterápiának és a depresszió gyógyszeres kezelésének. "A szülés után a nőknek vitaminokra van szüksége, és nem gyógyszerekre. A szülés során megváltozik a hormonális állapot, erre tudományos magyarázat van. De az érzelmi ingadozás mögött nincs tudomány, csak spekuláció. A nőket csak meg kell erősíteni, erre pedig vitaminokat kell szedni" - nyilatkozta a színész egy tévéműsorban. Katie-nek pedig még vitaminokra sincs szüksége, hiszen Cruise szóvivője szerint a hírek egyáltalán nem igazak, és a kismama nagyszerűen érzi magát. Nem is vártunk más nyilatkozatot.

Katie és Tom között nem kizárólag az érzelmek és a depresszió miatt vannak viták, hanem Holmes családja miatt is. Egy közeli barátjuk szerint nemrég hatalmas veszekedés volt közöttük amiatt, hogy Katie meg akarta látogatni a szüleit a kéthónapos gyerekkel, de Tom nem szívesen engedte el őket, az pedig, hogy velük menjen, fel sem merült az Utolsó szamuráj sztárjában. Cruise állítólag azt is nehezen viselte, hogy menyasszonya ellentmond neki. "Az egész helyzet arra kényszerítette Katie-t, hogy újragondolja az életét" - nyilatkozta egy bizalmas, magát megnevezni nem kívánó forrás a Life & Style magazinnak. - "Katie nagyon boldogtalan, és kezdi azt érezni, hogy rosszul döntött, amikor Tommal kezdett."

Eközben Cruise inkább azt tartja fontosnak, hogy békülékeny gesztusokat tegyen Brooke Shields felé, aki első gyermeke születése után hónapokig súlyos depresszióval küzdött, és csak komoly gyógyszeres kezeléssel tudták kigyógyítani a betegségből. Egy hatalmas virágcsokrot küldött a Kék Lagúna főhősnőjének, és minden lehetséges módot megragad arra, hogy békülési szándékát kifejezze: "Tom kész arra, hogy elássák a csatabárdot" - nyilatkozta nemrég a színész szóvivője, majd hozzátette: "Azt, hogy Suri és Brooke Shields kislánya ugyanazon a napon, ugyanabban a kórházban születtek, Tom jelként értelmezte. Mélyen megérintette őt ez a sorsszerűség."

Tom Cruise-ról és az ő pszichológiáról alkotott nézeteiről legegyszerűbben egyébként Mike Wallace, az amerikai televíziózás 87 éves veteránja nyilatkozott, aki hosszú évekig küzdött depresszióval. "Tom egyszerűen nem tudja miről beszél. Én kedvelem a fickót, szeretem a munkáit, de a depresszióról egyszerűen fogalma sincs. Jobb lenne, ha nem beszélne marhaságokat össze-vissza csak azért, hogy benne legyen a lapokban. Szerepel ő eleget anélkül is" - mondta Wallace egy interjúban.

[origo]

Itt olvashatod eredetiben

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.05.24. 18:43

Érdekes cikk. :) :? :(

timus
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: timus » 2006.05.25. 11:22

Akkor most mennyi idős ez a gyerek? Egyszer azt írja, hogy alig egy hónapos, utána hirtelen már kettő lesz belőle. :)
timus

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.05.25. 11:54

szerintem van igazsag ebben a cikkben, nem lehet valami boldog Katie.

Delilah
Őstag
Őstag
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Delilah » 2006.05.25. 14:44

Katie-nek jól áll a fölösleg... emberi formája van. szeretnivaló. utálom hogy az összes sztár TÖKÉLETES 45 kilós modell.

Tom Cruise, úgy tűnik, épp akkora barom, mint amilyennek látszik.

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2006.05.25. 14:56

temesed írta:szerintem van igazsag ebben a cikkben, nem lehet valami boldog Katie.
Elég csak megnézni a képeket, messze nem látni rajta azt a kiegyensúlyozottságot, boldogságot, mint amit Michelle-en lehet(tett) látni. :(

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.05.25. 20:20

timus írta:Akkor most mennyi idős ez a gyerek? Egyszer azt írja, hogy alig egy hónapos, utána hirtelen már kettő lesz belőle. :)
Ugyanez tűnt fel nekem is. :lol: Már az újságíró sem tudja, hogy hányadán állnak? :lol:

Válasz küldése