Tom Cruise és Katie Holmes

A sorozattal kapcsolatos témák helye

Moderátor: ese

Válasz küldése
temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2005.12.07. 15:49

roberto írta:"Tom Cruise nem a hagyományok embere. A színész ugyanis még a ceremónia előtt látni akarja menyasszonya esküvői ruháját. Sőt, Katie Holmes csak azt a ruhát veheti meg, amit Tom jóváhagy. A házasságkötést egyébként Tomék nyárra halasztották, mert azt szeretnék, ha gyermekük megszületése után Katie már lefogyva állhatna az oltár elé." (The Sun)

Hát ez szerintem nevetséges.... 1. kiválasztja a ruháját, 2. csak ha lefogyott akkor veszi el :?
de durva!!!! miert akarja latni az eskuvoi ruhat???? es ha csak lefogyott......teljesen o akar dirigalni???? halloooooo, Katie, addig szallj ki, mig nem keso!!!! :evil:
a balanced diet is a cookie - in each hand

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2005.12.07. 18:08

Hát ez már tényleg sok(k)! :evil:
Amúgy ma a scientológiáról beszéltünk konfliktuskezelés órán és a tanár azt mondta, hogy ő mindeképpen betíltatná ezt a vallást, mert hát nagyon erős az erőszakbeszéd. Tegyük hozzá, hogy a tanárom biztonságpolitikai szakértő, szóval nyílván tudja, hogy milyen veszélyei lehetnek, ha a szcientológia még tovább erősödik!
Kép

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.12.07. 20:01

roberto írta:"Tom Cruise nem a hagyományok embere. A színész ugyanis még a ceremónia előtt látni akarja menyasszonya esküvői ruháját. Sőt, Katie Holmes csak azt a ruhát veheti meg, amit Tom jóváhagy. A házasságkötést egyébként Tomék nyárra halasztották, mert azt szeretnék, ha gyermekük megszületése után Katie már lefogyva állhatna az oltár elé." (The Sun)

Hát ez szerintem nevetséges.... 1. kiválasztja a ruháját, 2. csak ha lefogyott akkor veszi el :?
Szegény Katie... :( :cry: :cry: :cry:

Mary
Őstag
Őstag

Hozzászólás Szerző: Mary » 2005.12.07. 20:02

temesed írta:

de durva!!!! miert akarja latni az eskuvoi ruhat???? es ha csak lefogyott......teljesen o akar dirigalni???? halloooooo, Katie, addig szallj ki, mig nem keso!!!! :evil:
JAj, azért ne vegyétek már olyan komolyan ezeket a dolgokat, amiket a sajtó ír...

Az én családtagjaim is kiakadtak azon, h. a vőlegényem vitt el a végső ruhapróbára, így látta a ruhát.
Mi nem tulajdonítunk ennek jelentőséget, és kész.
Ha híres pár lennénk, akkor rólunk is lehet, h. ez jelenik meg: a vőlegény akarta látni a ruhát.

És bár elismerem, h. vannak nagyon bunkó pasik, de pont a sajtót ismerve azt is elképzelhetőnek tartom, h. Katie van olyan hiú, h. nem akar nagy pocakkal állni az oltár elé.
Vagy egyáltalán, a nyári esküvő praktikusabb, v. mitudomén... a sajtónak meg így érdekesebb megírni a dolgokat, költeni vmit hozzá, ha nem ismerik, v. nem érdekes a valóságos ok.
M.

construx
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: construx » 2005.12.07. 20:48

Abszolút egyetértek Mary-vel.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.

B.D.

daw
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: daw » 2005.12.07. 21:04

Mary írta:elképzelhetőnek tartom, h. Katie van olyan hiú, h. nem akar nagy pocakkal állni az oltár elé.
Nekem is ez volt a legelső gondolatom a cikk olvasása közben. :wink:
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.12.07. 21:17

Én annyit fűznék hozzá, hogy én is meglepetésnek szeretném a menyasszonyi ruhámat. Másrészt meg butaság hiúsági kérdést csinálni a "nagy pocakból". Sok menyasszonyt láttam, aki áldott állapotban állt oltár elé és semmivel sem voltak "csúnyábbak", mint a "karcsúak". Meg mi az hogy nagy pocak? Hiszen a babája van benne, nem valami hájrétegről van szó! Tom egy faragatlan tuskó. :evil:

daw
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: daw » 2005.12.09. 22:44

Sokan vannak, akik cikinek érzik, ha terhesen mennek férjhez, vagy terhes a menyasszonyuk, de csak azért, hogy ne gondolja mindenki azt, hogy csak azért házasodnak össze, merthogy már jön a gyerek...
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.12.10. 09:30

Kép

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.12.10. 09:30

Kép

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.12.10. 09:31

Kép

john6
Lelkes újonc
Lelkes újonc

Hozzászólás Szerző: john6 » 2005.12.12. 19:08

Kornbabe írta:

Szegény Katie... :( :cry: :cry: :cry:
Sziasztok!

Ismét hallatom hangom! :lol:
Kornbabe!
Ne sajnáld Katie-t, mert az, aki feladja egyéniségét, az gyenge jellem!
Ha Katie ezt teszi, akkor Ő is az!
Márpedig igencsak úgy tűnik! Azt gondolhatták a rajongók, hogy ez a lány, akit a soriban megismertek, ez az egyszerűen tiszta arcú önmagát játszó személyiség jó csaáldi háttérrel, egy igazi jellemet takar!
Hát most egy igen nagyot tévedtünk!
Wc-t csinált a szájából is!(Ld. szexualitásról tett kijelentését!)
Igazából nem tudom mit várhatunk még Tőle! Én már semmit!
Az Oprah videót látva, én azt mondom, hogy összeillenek a Tommal, mert, ha attól el is tekintek, hogy ha az ember boldog, akkor közben csinálhat másokat megnevettető dolgokat, de egy érett férfi ennyire nem fejlődik vissza, mint ahogy az látható a videóban Tom viselkedésén!
Persze a "sztárvilágban" szinte mindent lehet büntetlenül csinálni, hisz csak több millió rajongó néz fel Rád! :lol:
Persze ezért nem csak Ők a felelőssek, hanem mi kedves rajongók, akik azt gondoljuk, hogy mert vkit látunk egy "digitális dobozban", Ő már más attól, pedig Ő is ugyan olyan hülye, értelen lehet, mint bármelyikünk, azzal a különbséggel, hogy vaklaki azt is filmezi, hogy pénzt csibnáljon belőle, mert a "tisztelt" rajongók ezt is beveszik!
Szóval csak ennyit a szemét médiáról és minden másról!
Szép hetet, s ha bármelyikőtők vizsgázik vagy zh-zik, vagy bármi mást csinál a héten, ahhoz sok szerencsét kívánva búcsúzom, Giovanni

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2005.12.12. 19:45

giovanni......te hiva valosi vagy? Van egy karpataljai ismerosom, Atilla, akinek ez a beceneve es a stilusa is hasonlo..... :roll:

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.12.12. 22:11

Nem tudom szerepelt-e már hírként a topikban, hogy úgy néz ki, Katie-nek kisfia születik? :D

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2005.12.12. 22:41

Kornbabe írta:Nem tudom szerepelt-e már hírként a topikban, hogy úgy néz ki, Katie-nek kisfia születik? :D

tokjo!!!!! :shock: meg nem szerepelt, brand new hir volt!!! :D

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.12.12. 22:51

temesed írta:
Kornbabe írta:Nem tudom szerepelt-e már hírként a topikban, hogy úgy néz ki, Katie-nek kisfia születik? :D

Elég sok helyen olvastam már. De majd ha megszületik, csak akkor lesz biztos. :) Ugyanis azért terjedt el a pletyka, mert állítólag Katie csak kék ruhácskákat vásárolt egy bababoltban. :D

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2005.12.13. 10:39

Kornbabe írta:
temesed írta:

Elég sok helyen olvastam már. De majd ha megszületik, csak akkor lesz biztos. :) Ugyanis azért terjedt el a pletyka, mert állítólag Katie csak kék ruhácskákat vásárolt egy bababoltban. :D
jah, tenyleg, ezt en is olvastam vhol..... :oops:

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2005.12.16. 11:45

Kép

Kép
Kép

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."

bizsu
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: bizsu » 2005.12.25. 14:49

Néhány kép Katie 27-ik szülinapjáról! Utólag is Boldog Szülinapot neki! :smt113 :smt031

Kép

Kép

Kép

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2005.12.27. 15:07

bizsu írta:Néhány kép Katie 27-ik szülinapjáról! Utólag is Boldog Szülinapot neki! :smt113 :smt031

Kép
Igen, boldog szülinapot neki! De ha Katie-nek van szülinapja, akkor miért fújja Tom is a gyertyákat?! Neki csak 07.03-án lesz szülinapja, messze van az még!
Keine Panik auf der Titanic!

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2005.12.27. 15:10

Újabb hír, amivel a Katie-Tom páros (most inkább csak egyik tagja) felhívja magára a figyelmet. :evil:

Terhes nyugi-Katie Holmes otthagyta Dennis Quaidet Tom Cruise gyermeke miatt.
Ms. Holmes úgy döntött, nem csinál semmit, amíg babája meg nem születik. A színésznő épp Dennis Quaid rendezése alatt forgatta a Shame on you című filmet, de mikor megtudta, hogy babát vár, inkább kiszállt.
Azt mondta, minden stresszt el szeretne kerülni, amíg terhes. Hogy a filmforgatást mikor folytatják, arról nem érkezett információ

Ahhoz képest, hogy van nem egy színésznő, akinek még a sztoriba is beleírják a terhességét, ő elég hirtelen kiszáll a buliból. Pedig fiatal, bizti, hogy bírná még egy kis ideig. Na mindegy, ő tudja!

Mary
Őstag
Őstag

Hozzászólás Szerző: Mary » 2005.12.27. 18:44

ese írta:Újabb hír, amivel a Katie-Tom páros (most inkább csak egyik tagja) felhívja magára a figyelmet. :evil:

Ms. Holmes úgy döntött, nem csinál semmit, amíg babája meg nem születik. A színésznő épp Dennis Quaid rendezése alatt forgatta a Shame on you című filmet, de mikor megtudta, hogy babát vár, inkább kiszállt.
Azt mondta, minden stresszt el szeretne kerülni, amíg terhes. Hogy a filmforgatást mikor folytatják, arról nem érkezett információ

Ahhoz képest, hogy van nem egy színésznő, akinek még a sztoriba is beleírják a terhességét, ő elég hirtelen kiszáll a buliból. Pedig fiatal, bizti, hogy bírná még egy kis ideig. Na mindegy, ő tudja!
Terhes-nyugi...
Hát én nem korcsolyáznék terhesen, az bizti... Biztos erősen fogja Tom, de azért...
M.

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2005.12.27. 19:54

Mary írta:
ese írta:Újabb hír, amivel a Katie-Tom páros (most inkább csak egyik tagja) felhívja magára a figyelmet. :evil:

Terhes-nyugi...
Hát én nem korcsolyáznék terhesen, az bizti... Biztos erősen fogja Tom, de azért...
M.
Ebben igazad van. Forgatni nem forgat, de nyugodtan korizik. :?

timus
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: timus » 2005.12.29. 08:33

Mary írta: Terhes-nyugi...
M.
Ja, én is pont erre gondoltam. :wink:
timus

cinderella
Visszatérő vendég
Visszatérő vendég
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: cinderella » 2005.12.29. 13:58

Nagyon aranyosak együtt! :) Szerintem remek párost alkotnak!! :)

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2006.01.02. 17:10

Kép

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.01.02. 17:47

Kornbabe írta:Kép
ez a kep nekem nem latszik...de megneztem, jol neznek ki egyutt!!!! :wink:

cinderella
Visszatérő vendég
Visszatérő vendég
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: cinderella » 2006.01.03. 15:14

Itt van még egy újságcikk a szülinapról!

Kép Kép

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2006.01.03. 18:30

"Rossz év volt 2005...

Tom Cruise-nak: Objektíve persze nem zárt rossz évet Hollywood első számú sztárja: szerelmes lett, Katie Holmesszal gyermeket várnak, és eddigi legsikeresebb filmje a Világok harca. Mégis minden örömhírhez kapcsolódik egy DE, ami alátámasztja, hogy az utóbbi húsz évben még egyszer sem ingott meg ennyire Tom pozíciója és egyszer sem akarták ennyire sokan bukni látni.Az egész a szcientológiával kapcsolatos bekeményítésével kezdődött ("Nem tetszik a szcientológia? Akkor ba**d meg!" - nyilatkozta a Rolling Stone magazinnak), majd özönlöttek a híradások arról, hogy Cruise élő műsorban osztja az észt, beszól Brooke Shieldsnek, amiért antidepresszánsokat szed szülés után, a Világok harca forgatásán pedig nyüzsögtek a szekta "önkéntes segítői". A film bemutatójára időzítve mindenesetre Cruise-t kirobbantani se lehetett a médiából, mert éppen halálosan szerelmes lett Katie Holmesba (a rossz nyelvek szerint Cruise emberei Scarlett Johanssont és Jessica Albát is megkörnyékezték az állásajánlattal), és eszelős módjára ugrabugrált fel-alá Oprah Winfrey díványán, tudtára adva a világnak boldogságát.Katie hamar betért a felekezet tagjai közé, akik gyorsan ellátták egy "legjobb barátnővel" is, aki segített neki nyilatkozni is, ha Tom épp távol volt. A hírverés egyébként bejött, hiszen a botrányosan hatásvadász Világok harca 235 millió dollárt kaszált, jövőre pedig jön a Mission: Impossible harmadik része. Katie hasa közben szépen domborodik, Tom pedig fontolgathatja, hogy még több ellendrukkert akar-e szerezni azzal, hogy beperli a South Park alkotóit az ő magánéletét pellengérre állító rész miatt."

www.origo.hu

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2006.01.03. 18:37

Hát ez érdekes cikk volt, de szerintem tök megédemelte Tom!
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem már totál elegem van belőle. Eddig sem csíptem vmi nagyon, de mostmár egyenesen kiráz tőle a hideg.
Amúgy pont néztem múlt héten az Amerikai pitét és mostmár visszasírom Katie-nek Chris Kleint. Mégis csak jó volt az a pasi! :(
Kép

Válasz küldése