Részek

A sorozattal kapcsolatos témák helye

Moderátor: ese

Válasz küldése
Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.03.30. 17:45

construx írta: Apropó, az első kb. 5 percet sajna nem vette fel a videó, elmesélnétek, mi volt az elején? (Onnan láttam, hogy Pacey ül a leendő brókerek közt.. Ja meg pár kockát abból, hogy a Nagyi odahívja a srácot Jenhez. :) )
Köszi!
Vonzások és csalódások

Visszaemlékezés után:

Ruhadarabok a földön, Dawson és Joey egymás karjában alszik, majd mikor felkelnek csók. A kamera a Hollywood-os gömböt mutatja majd rámegy az ágyra, ahol Joey alszik egyedül, a párnán egy darab papír. Elolvassa. Dawson belép kávéspoharakkal a kezében. Joey kissé szégyenlősen elkéri a köpenyét Dawsontól és felveszi azt. Dawson az ágyra ül és a kávé kíséretében egy szál rózsaszín rózsát nyújt át.
J: - Nem negédes ez egy kicsit?
D: - De egy kicsit az.
J: - Tudod, hogy ezért 500 dollár pénzbírság jár?
D: - Minden pénzt megér.
Joey próbálja elmondani Dawsonnak, hogy talán végig kellene gondolni, hogy mégis mi történt kettejük között és mi lesz ezután, de Dawson megcsókolja.

Köv. jelenet:
Audrey az ágyban fekszik és a szobaszervízt hívná, Paceynek ez nem nagyon tetszik („Nem a Dinasztiát forgatjuk!”), nagyon izgul az állásinterjú miatt, de Audrey szerint nem lesz semmi gond. Amint Pacey elhagyja a szobát Audery hívja is a szobaszervízt. Egyébként a haja rövidebb lett.

Köv. jelenet:
Jen és a Nagyi egy kávézó teraszára igyekeznek és elosztják egymás tankönyveit. Jen még mindig rosszalja, hogy a Nagyi tanul. A szomszéd asztalnál jóképű fiúra fókuszál a kamera. Észre lehet venni, hogy hallgatózik. Ezt Jen is észreveszi és a szokásos stílusban szólogat be neki. A fiúnak eszébe jut, hogy hallotta Jent a rádióban. (Nagyi: - Nagyon jó kis műsor volt. )
Jen megjegyzi, hogy már nem dolgozik a rádióban, mire a srác megkérdezi, hogy miért. Végül a Nagyi meghívja az asztalukhoz a srácot. Jennek leesik az álla.

Ezután jön a Pacey-s jelenet az irodában.

Mary
Őstag
Őstag

Hozzászólás Szerző: Mary » 2005.03.30. 17:49

Na megnéztem...

Mondom, a legeleje nekem sincs meg. A párom mesélte:
Joey fekszik az ágyon, nyílik az ajtó, bejön D egy tálcával meg virággal... J nagyon örül, D átadja a virágot. J elkezd lamentálni: mi történt, jó-e ez, hogy változtatja meg a kapcsolatukat. D egy csókkal elhallgattatja. (És innen már láttam)
P+A a szállodai szobában, A heverészik az ágyban, P öltözködik a meghallgatásra. Finom kis évődés, de lényeg az, h. P most megy az állásinterjúra (vagy mi az).
Következő jelenet: Nagyi+Jen lépcsőn mennek fel, majd leülnek egy terasos részre egy asztalhoz. Jen talál egy matekkönyvet, és nem győz csodálkozni, h. az a Nagyié. Hangot ad annak, h. szerinte ennek köze van ahhoz, h. valaki matekot tanít. Erre nagyi: úgy gondolod baj, h. más hivatása érdekel? (vagy vmi ilyesmi.)
És innen leírom Jen monológját, mert megéri. remélme, jó helyre teszem az írásjeleket, mert nem egészen értem az egészet... Szóval segíthetnétek!)
Jen: [i]Vigyázz, ez ingoványos talaj. Az egyik percben még érdeklődsz, aztán azon kapod magad, h. álmokat kergetsz. És mi haszna? Hogy részt vehetsz ebben a nagy, férfiak uralta heteropárti ámításban, amit leginkább monogámiának nevezhetnénk. (sic!)
Komolyan ezzel akarod tölteni legszebb éveid?
Mosod valami pasi holmiját, és úgy teszel, mintha tényleg érdekelne. Hogy lehet, h nem tudunk túljutni a szexen?!

(És ekkor veszi észre, h. Nagyi mögé bámul) Mi az? (Hátrafordul, észreveszi a srácot, aki végéghallgatta a monológot)Srác: Szia.
J: Szia. Bocs, nem zavarunk? Talán kereshetnél magadnak beszélgetőtársat...
Srác: Bocs, nem szóltam. csak próbáltam rájönni, h. hol találkoztunk, de hirtelen rájöttem, h. még soha nem találkoztunk.
J: örülök, h. sikerült tisztáznunk.
Srác: a rádióban hallottalak.
Nagyi: igen, volt egy műsora.
J: jó, lebuktam, de már vége, úgyhogy köszi, hogy hallgattál. Most pá-pá.
Srác: Miért kirúgtak, vagy mi?![/i]
Még itt évődnek egymással egy kicsit, de innen már talán láttad, Construx.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mary 2005.03.30. 21:50-kor.

Mary
Őstag
Őstag

Hozzászólás Szerző: Mary » 2005.03.30. 17:57

:lol:
Hi-hi, Kornbabe, egymással párhuzamosan küldtük el a rész elejének leírását.
Remélem, Construx, megelégedésedre szolgál. Így igazán teljes a kép :lol:
M.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég » 2005.04.02. 17:52

Hmmmm..hát ez a mai rész sem volt vmi tyű de kiemelkedő! Szegény Katie azért jól beégett! :lol: Jah, és Jack sem volt semmi, kicsit álmodozó! :)
De a legjobb Eddie volt! Imádom azt a pasit már most! 8)

Corrman
Tag
Tag
Tartózkodási hely: Általában Bp., de néha még hazalátogatok a legkisebb megyeszékhelyre is

Hozzászólás Szerző: Corrman » 2005.04.02. 17:58

Hát igen...ez a Season 6, de soha rosszabb sorozatot és szériát!

JAck eszeveszett, meg Natasha vagy hogy is hívják is cuki! Az is tetszett, amikor mutatták, hogy Dawson is próbálkozik- Dear Joey....- bár ez megint a multiszentimentális viselkedés határait súrolja-
Eddie-t én is bírom, hát még a következő részben!!!- ez így nem spoiler :idea:

A Pacey-Rinaldi duó nagyon állat, viszont Audrey világlátása már kissé bosszantó és eléggé irreális. No, most ennyit ide,

puszillak Katie,
Josh-nál jobbat érdemelsz ( You & I Forever.... Josh isn't better!)

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2005.04.02. 19:11

Anonymous írta:Hmmmm..hát ez a mai rész sem volt vmi tyű de kiemelkedő! Szegény Katie azért jól beégett! :lol: Jah, és Jack sem volt semmi, kicsit álmodozó! :)
De a legjobb Eddie volt! Imádom azt a pasit már most! 8)
Jah, ez én voltam, Ronibaba! :D

daw
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: daw » 2005.04.02. 23:20

Nekem még mindig Jack a kedvencem, szerintem halál jó fej. Ahogy Jen is. Nemigen tetszett ez a mai rész, Dawsont se igen lehetett látni benne...

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.04.03. 13:01

Ez a rész nekem sem nagyon tetszett, kivéve Eddie-t! :D
Először is, már megint "elkerülte" egymást Dawson és Joey, másodsorban kiderült, hogy Dawsonnak nem volt olyan fontos Joey-val felvenni a kapcsolatot.
Aztán két dolog is nekem hihetetlennek tűnik:
1. Ahogyan Joey beszél a tanárjával. Létezik ilyen? Cáfoljatok meg, ha ezt el lehet képzelni hazai egyetemen is.
2. Paceynek az érettségién kívül nincsen semmi végzettsége, mondta is, hogy nem is tudja, mi az a részvény, akkor hogyan dolgozhat ilyen helyen?? :roll:

Szegény Jack, hogy pedálozott, úgy sajnáltam szegényt..

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.04.03. 13:02

Corrman írta: JAck eszeveszett, meg Natasha vagy hogy is hívják is cuki!
Nem Emmát akartál írni?

construx
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: construx » 2005.04.05. 01:04

Mary írta::lol:
Hi-hi, Kornbabe, egymással párhuzamosan küldtük el a rész elejének leírását.
Remélem, Construx, megelégedésedre szolgál. Így igazán teljes a kép :lol:
M.
Köszi a részletes leírást, lányok! :D Nagyon hasznos volt.

Bocs, hogy eddig nem írtam ide, de mindig csak az aktuális rész megnézése után merek belenézni ebbe a tokikba, és ez most történt meg.

Hááát igen, Joey kicsit azt hitte, körülötte forog a világ, poén volt, ahogy a srác helyretette. :lol: Nem hiszem, hogy elítélhetne másokat, amiért a leveléről beszélgetnek, ha már egyszer volt olyan béndzsa, hogy körbeküldte a teljes kampusznak.. :P Kivéve talán a tanárát - bár Amerikában mások a játékszabályok, mint nálunk, ez nyilvánvaló. Hazai szemmel (nekem legalábbis) elég furának tűnt, hogy egy tanár ilyesmit tárgyal az óráján. (Aztán az nem kevésbé, ahogy Joey, a diákja kiosztja a végén..) Mindenesetre az elhangzottakból a levél tényleg nem tűnt valami jól sikerültnek.. :lol:
Pacey jó alaposan belekóstolt a való világba, és szerintem kiválóan megállja a helyét folyamatosan.
Jack nem teljesen értem, mit kepeszt egy nála jóval idősebb férfi után, aki nős, és ráadásul a tanára.

A többieket ebben a részben nem sokat láttuk, Dawsont sajnálom, és azon kezdtem gondolkodni, mi lett volna, ha nem Joey-val, hanem mondjuk Jennel lettek volna gyermekkori barátok. Akkor hogy alakult volna ez a dolog köztük?
Oké, tudom, nagyon teoretikus kérdés, csak úgy eszembe jutott...
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.

B.D.

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.04.05. 20:46

A következő Dawson részek kezdési ideje:

Ezen a héten szombaton (ápr. 9.): 14:10
Jövő héten szombaton (ápr. 16.): 14:00
Legközelebb ugyanis csak ápr. 24-én lesz Forma-1. (23-án időmérő)

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.04.07. 08:01

Kornbabe írta:A következő Dawson részek kezdési ideje:

Ezen a héten szombaton (ápr. 9.): 14:10
Jövő héten szombaton (ápr. 16.): 14:00
Legközelebb ugyanis csak ápr. 24-én lesz Forma-1. (23-án időmérő)

FIGYELEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A tegnap megjelent Epizódban megnéztem, hogy 23-án lesz-e Dawson az időmérő ellenére. ÉS IGEN!!!!!!!!!!! A San Marinoi Nagydíj időmérőjét 12:40-től közvetítik és a Dawson és a haverok majd 14:40-től lesz!!!
Ez még ugyan csak két hét múlva lesz, de gondoltam megosztom a jó hírt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ameline 2005.04.09. 13:02-kor.

construx
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: construx » 2005.04.09. 01:57

A mai, #604-es epizód 14:10-kor kezdődik az RTL Klubon.

Címe: Veszedelmes viszonyok (Instant karma!)

Jó szórakozást!

B.D.

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2005.04.09. 15:14

Jajjjj, nagyon, de nagyon jó rész volt a mai végre!!!!!!! :)

Nem is tudom hol kezdjem! Eddie-t IMÁDOM! Hihetetlen az a pasi!!!
Jen és az a srác...olyan arik együtt! Jó lenne, ha összejönnének. Végre boldog lehetne Jen is.
Hát szerintem Audrey egy kicsit túlzásba vitte a dolgokat, bár az is tény, hogy pacey valóban odaszólhatott volna neki telón. Bár végül azért minden OK, de szerintem ez nem fog sokáig tartani, mert hiába szeretik egymást, ez nem egy nagyon felhőtlen kapcsolat és már az elején sem úgy indult! :roll:
Hát totál megdöbbentem Jack tanárán! Nem semmi!!!!! :shock: :shock: A felesége gyereket vár, ő meg meleg! Mamiiiiii....Hát ez nagyon durva. szegény Jack is hogy meglepődött. De ki tudja, hogy hogyan tovább!
Dawson és az Natasha...elég érdekesek. Nem volt vmi szimpi a csajszi, de hát majd kiderül, hogy milyen valójában!

De tényleg annyira jóóóóó volt ez a rész, meg a poénok is! :)

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.04.10. 00:37

Nekem is nagyon tetszett a rész, főleg Eddie!!!! :D Nagyon aranyos volt ma!!!! :D
Viszont hatalmasat csalódtam Dawsonban. Valahol eddig is sejtettem, hogy míg Joey csak flörtölgetett, addig ő sokkal tovább elment, és ez be is bizonyosodott. :( :( Ez tényleg gáz. Ez neki a nagy szerelem? Lefekszik mással és még akkor sem szakított vele, mikor Bostonba jött.
Szegény Joey :(
Megértettem egy kicsit Audreyt is, de valójában Paceynek volt igaza. Nekem úgy tűnik, hogy mintha Audreyt Paceyből csak a szex meg a buli érdekelné.
Ez a Natasha....abszolút unszimpatikus és ráadásul tényleg a nyomába sem ér Joeynak.

Kíváncsian várom a következő részt.... :)

bizsu
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: bizsu » 2005.04.10. 01:06

Sziasztok!

Ezer éve, hogy utoljára erre jártam, ahogy látom, azóta eléggé ki is cserélődött a társaság, talán a régebbiek közül egy-ketten még emlékeznek rám. Mindenesetre üdv újra mindenkinek!

Nagyjából igyekeztem végigolvasni a fórumot, hogy képben legyek, jó sokáig tartott... Öröm látni, hogy fellendült itt az élet! :D

Egyelóre csak annyit, hogy a 6. szezon eddig nem rossz, igaz nem először látom. Én, valahogy az 5.-től nem voltam annyira elragadtatva, ez most érdekesebbnek tűnik. Eddie nekem is szimpi, bár az igaz,hogy a valós életben idegesítenek ezek a titokzatos macsó figurák. Majd meglátjuk, mi sül ki a dologból...

Üdv: Zsuzsi

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2005.04.10. 08:53

Kornbabe írta:Megértettem egy kicsit Audreyt is, de valójában Paceynek volt igaza. Nekem úgy tűnik, hogy mintha Audreyt Paceyből csak a szex meg a buli érdekelné.
Én az is gondolom erről, hogy Audrey olyan csaj, aki képes lenne papucsot csinálni a barátjából! Nekem az nagyon nem tetszik, hogy úgy szólogat pacey-nek, mintha a kiskutyája lenne! Nem tom, hogy ez ti észrevettétek-e??! :roll:

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.04.10. 11:21

Ronibaba írta: Én az is gondolom erről, hogy Audrey olyan csaj, aki képes lenne papucsot csinálni a barátjából! Nekem az nagyon nem tetszik, hogy úgy szólogat pacey-nek, mintha a kiskutyája lenne! Nem tom, hogy ez ti észrevettétek-e??! :roll:
Azt hiszem Pacey sokkal többet érdemelne, mint amit Audrey nyújtani tud neki. Audrey nem áll mellette, nem támogatja, csak a bulin meg a szexen jár az esze. Büszkének kellene lennie Paceyre, ehelyett mindig leszólja meg nyafog össze-vissza. Tök bosszantó! :? Nincs benne semmi megértés, csak azt nézi, ami neki jó. Valójában Pacey sokkal többet ad érzelmileg ebbe a kapcsolatba, mint Audrey.

Mary
Őstag
Őstag

Hozzászólás Szerző: Mary » 2005.04.10. 15:08

Kornbabe írta: Viszont hatalmasat csalódtam Dawsonban. Valahol eddig is sejtettem, hogy míg Joey csak flörtölgetett, addig ő sokkal tovább elment, és ez be is bizonyosodott. :( :( Ez tényleg gáz. Ez neki a nagy szerelem? Lefekszik mással és még akkor sem szakított vele, mikor Bostonba jött.
Szerintem egyáltalán nem biztos, h. lefeküdt egymással Dawson és Natasha....
Ti el tudjátok képzelni, h. D. ilyet mond, mint ahogy N. azt mondta, h. tőle idézi: Megkapta élete legjobb dugását?! :?: :?: :?:
Ilyet csak egy közönséges részeg lány mond, D. szerintem soha sem mondana ilyet...
Üdv: M.

Mary
Őstag
Őstag

Hozzászólás Szerző: Mary » 2005.04.10. 15:15

Kornbabe írta: Megértettem egy kicsit Audreyt is, de valójában Paceynek volt igaza. Nekem úgy tűnik, hogy mintha Audreyt Paceyből csak a szex meg a buli érdekelné.
Egyetértek.
Igazából én azt sem értem, h. miért vannak még együtt. Audrey ebben a szériában meglehetősen felszínesnek látszik. P-nek (főként Joey után) ez hogyan lehet elegendő... Sőt, szemmel láthatólag nem csupán elegendő, hanem szerelmes is.
Nem nagy jövőt jósolok nekik.

M.

john6
Lelkes újonc
Lelkes újonc

Hozzászólás Szerző: john6 » 2005.04.10. 21:50

Mary írta:
Kornbabe írta: Viszont hatalmasat csalódtam Dawsonban. Valahol eddig is sejtettem, hogy míg Joey csak flörtölgetett, addig ő sokkal tovább elment, és ez be is bizonyosodott. :( :( Ez tényleg gáz. Ez neki a nagy szerelem? Lefekszik mással és még akkor sem szakított vele, mikor Bostonba jött.
Szerintem egyáltalán nem biztos, h. lefeküdt egymással Dawson és Natasha....
Ti el tudjátok képzelni, h. D. ilyet mond, mint ahogy N. azt mondta, h. tőle idézi: Megkapta élete legjobb dugását?! :?: :?: :?:
Ilyet csak egy közönséges részeg lány mond, D. szerintem soha sem mondana ilyet...
Üdv: M.
Szia Mary!
Szép neved van! :lol: Ja, és nem utolsó sorban egyet értek Veled!

Egyébként Audrey, tényleg nagyon önző, mert Pacey éppen abban a korban van amikor egy fiúból talán férfi lesz, többek között azáltal, hogy lesz felelősségérzete, és el kezd gonolkodni a jövőjén! Audrey, pedig még mindig egy elkényeztetett kislányként viselkedik, bár a lazasága azért nekem nagyon tetszik!

Ez a Joey lány pedig a végén úgy kiakasztott azzal a buta csókkal, hogy legszívesebben pofán vágtam volna, de úgye nőt nem bántunk!
Azért hogy lehet ilyen mafla?! Mi értelme volt annak a csóknak Eddie-vel?
Ezek a forgatókönyvírók Joey szerepét ahogy csak lehet elb......k! :lol:
Azért ez dühítő, nem?

A tanár nem biztos, hogy meleg hanem biszexszuális, de szerintem egy ilyen szálat nem kellet volna belekeverni ebbe a sorozatba!

Szép hetet mindenkinek!!! Janó

construx
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: construx » 2005.04.11. 01:35

bizsu írta:Sziasztok!

Ezer éve, hogy utoljára erre jártam, ahogy látom, azóta eléggé ki is cserélődött a társaság, talán a régebbiek közül egy-ketten még emlékeznek rám. Mindenesetre üdv újra mindenkinek!
Üdv: Zsuzsi
Sziaaaaaa Bizsuuuuuu!

De örülök, hogy újra látlak (olvaslak...)!!! :D
Amikor a napokban felmerült a találkozó ötlete, gondolkoztam el, milyen jó lenne, ha a régiek megint itt lennének ezen az új fórumon is! (Így legyen ötösöm a lottón.. :lol: )
Remélem, mostantól rendszeresen jársz majd ide! 8)

B.D.

construx
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: construx » 2005.04.11. 01:59

A szombati részről:
a Pacey-Audrey-írásokkal nagyrészt egyetértek, nem tudom, miért kell P-t hibáztatni, amiért próbál boldogulni. Sokan feleennyit nem tennének meg, és arra tényleg kíváncsi lennék, egy A.-kaliberű csaj meddig tartana ki egy gyorséttermi eladó mellett...
Kövezzetek meg, de nekem Pacey Andie-vel együtt tetszett a legjobban!

Jen: a bulikkal kapcsolatban mintha már-már kényszeresen viselkedne, nem? Belül rosszul érzi magát, amiért jól érzi magát - nem ellentmondás ez? :wink: Úgy értem, oké, mondta, hogy korábbi életében (ami még a Season 1 előtt volt ugye) többször sültek el rosszul nála ezek a dolgok, de mióta a sorozatban látjuk a karakterét, szinte még nem volt buli, ahol képes volt lelkifurdalás nélkül jól érezni magát.. nem?
Most is elnézést kér egy sráctól, akit amúgy alig ismer, amiért iszik egy bulin.. Nemtom, az USA-ban ez hogy szokás, de szerintem teljesen természetes dolog. Persze nem kell túlzásba vinni, de ilyet szerintem mindannyian szoktunk csinálni, én legalábbis igen, és nem azért, mert bármi bajom van, hanem mert jól esik. :lol:

Jack: Ó te jó ég!!!
Eddig enyhén szólva hibáztattam, dehát ez... apám... Állati durva.
Fogalmam sincs, mi lesz (egyáltalán: mi lehet) ebből, de hogy valaki meg fog bántódni, az biztos. Csak remélni tudom, hogy a felesége nem tudja meg, mert az ilyesmit aligha lehet teljesen feldolgozni... Nem mintha bármi bajom lenne Jackkel. Áááá, nem tudom, hogy lehetne ezt a helyzetet megoldani úgy, hogy ne sérüljön senki, és hogy a végén senki ne hazudjon magának (vagy másoknak)...

Joey: na rá ki voltam akadva... és nem a csók miatt, az már csak hab volt a tortán. Ahhoz képest, hogy nem tudja, mihez akar kezdeni magával (a tanulás szép dolog, de nem egy foglalkozás), és láthatóan fogalma sincs a pasikról (pedig esze van, szóval legalább erre rájöhetne már), nagyon el van telve magától! Játssza a szentet, az érinthetetlent, képtelen bárkivel úgy vitatkozni, hogy 2 mondat után ne húzza fel magát, miközben nagy általánosságban nincs tisztában a saját érzéseivel mások iránt... Szegény Dawsont mostmár kifejezetten sajnálom, ezt a lányt el kéne felejtenie! Nyomokban sem emlékeztet arra a Joey-ra, akit az első szezonban láttunk...
Eddie meg nem tudom, mit lát benne. Ő kinézetre, viselkedésre is férfi, akihez egy igazi nő illene (ráadásul bármelyiket meg tudná szerezni), nem egy ilyen kislány-liba, mint Joey...

Azért hozzáteszem, Dawson se teljesen százas, hogy képes volt egy ilyen hisztis nővel keverni, mint ez a Natasha... :P

B.D.

timus
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: timus » 2005.04.11. 14:18

Sziasztok!

Joey-val kapcsolatban teljesen egyetértek Veled. Már egy pár rész óta szerintem is nagyon furcsán viselkedik, és én a szakítás miatt még mindig őt "hibáztatom".
Fenntartom a véleményem, miszerint Dawsonnak annak idején nem lett volna módja szakítani Natasával, hiszen nem azért ment Bostonba, hogy összejöjjön Joey-val, csak fel akarta köszönteni.
Szerintem ebből a szempontból lényegtelen, hogy lefeküdt-e Natasával korábban, vagy sem.
Egyébként szerintem Natasa csak azért viselkedett ilyen furán, mert ő is ki volt akadva a szakítás miatt. (Gondolom, neki is nagyon bejött Dawson)
Nekem nem volt unszimpi, szerintem szép lány.

Hali: Timus

Corrman
Tag
Tag
Tartózkodási hely: Általában Bp., de néha még hazalátogatok a legkisebb megyeszékhelyre is

Hozzászólás Szerző: Corrman » 2005.04.11. 17:47

Hi All!

Illetve Hola!

Hááát...múltkor írtam valamelyikőtöknek, hogy én magába a karakterbe szerettem bele, amikor Katie-t tekintem...de hát emberek! Tényleg egyre idegesítőbb a csaj, mindenestre a 3-mas jelenet Natasha-val nagyon cuki volt, ja, nem 4-es, hisz Sátán is ott röhögött! Egyébként a mostani karakteremberek közül ez a Sátán- akinek egyszerűen most nem ugrik be a neve-nagyon klassz alakítást nyújt!
Hihetetlen az a személyiségfejlődés, ami Pacey-nél megfigyelhető-mármint a 6 szezon folyamán. Én speciel az ő karakterét tartom a legérzelmesebbnek, holott Dawson jóval többet fakadt sírva, a legokosabbnak, holott a többiek sokkal jobban tanultak nála, a legtalpraesettebbnek, stb...
Audrey-t egyszerűen nem értem, de szerintem lassan már ő sem érti saját magát!
Apropó karakterfigurák: nálam ez a Rinaldi is nagyon bejött! mekkora volt az a jelenet, amikor azt ecsetelte Pacey-nek, hogy csak úgy egyszerűen nézzen a szemébe Audrey-nak, s midnen rendbe jön, apám! A vicc az, hogy tényleg ez történt később!
A nagyi és a feka barátja- nem tudom a nevét- már nagyon hiányzik!
Jen-ről majd legközelebb!

Eddie....ja, igen! Egyszer már volt egy hasonló kérdésem, de most is érdekelne, hogy Joey és Eddie barátunk mely könyvön vitatkoztak oly nagyon? ( Elég a cím!)
8)
Forever Katie!

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.04.11. 19:14

Corrman írta:Egyébként a mostani karakteremberek közül ez a Sátán- akinek egyszerűen most nem ugrik be a neve-nagyon klassz alakítást nyújt!
Forever Katie!
Todd-ra gondolsz, ugye?

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.04.11. 19:17

timus írta:Sziasztok!

Joey-val kapcsolatban teljesen egyetértek Veled. Már egy pár rész óta szerintem is nagyon furcsán viselkedik, és én a szakítás miatt még mindig őt "hibáztatom".
Fenntartom a véleményem, miszerint Dawsonnak annak idején nem lett volna módja szakítani Natasával, hiszen nem azért ment Bostonba, hogy összejöjjön Joey-val, csak fel akarta köszönteni.
Szerintem ebből a szempontból lényegtelen, hogy lefeküdt-e Natasával korábban, vagy sem.
Egyébként szerintem Natasa csak azért viselkedett ilyen furán, mert ő is ki volt akadva a szakítás miatt. (Gondolom, neki is nagyon bejött Dawson)
Nekem nem volt unszimpi, szerintem szép lány.

Hali: Timus
Akkor emlékezz viszza az ötödik széria befejező részére. Úgy váltak el egymástól, hogy mindketten szerették egymást, és bár Joey nem ment el vele, valószínűsíthető volt, hogyha véget ér a nyár, akkor találkoznak és végre összejönnek.

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.04.11. 19:59

Corrman írta: Eddie....ja, igen! Egyszer már volt egy hasonló kérdésem, de most is érdekelne, hogy Joey és Eddie barátunk mely könyvön vitatkoztak oly nagyon? ( Elég a cím!)
8)
Forever Katie!
On the road. Jack Kerouac könyve.
Kép

Corrman
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: Corrman » 2005.04.11. 20:53

Nagyon szépen köszönöm! :D

Ezért kapsz egy mottót:

Kornbabe Forever! (ez nagy megtiszteltetés, Katie-n kívül nem sokan kaphatnak ilyet! :lol: )

Mary
Őstag
Őstag

Hozzászólás Szerző: Mary » 2005.04.11. 21:16

john6 írta:
Szia Mary!
Szép neved van! :lol: Ja, és nem utolsó sorban egyet értek Veled!

Egyébként Audrey, tényleg nagyon önző, mert Pacey éppen abban a korban van amikor egy fiúból talán férfi lesz, többek között azáltal, hogy lesz felelősségérzete, és el kezd gonolkodni a jövőjén! Audrey, pedig még mindig egy elkényeztetett kislányként viselkedik, bár a lazasága azért nekem nagyon tetszik!

Ez a Joey lány pedig a végén úgy kiakasztott azzal a buta csókkal, hogy legszívesebben pofán vágtam volna, de úgye nőt nem bántunk!
Azért hogy lehet ilyen mafla?! Mi értelme volt annak a csóknak Eddie-vel?
Ezek a forgatókönyvírók Joey szerepét ahogy csak lehet elb......k! :lol:
Azért ez dühítő, nem?

A tanár nem biztos, hogy meleg hanem biszexszuális, de szerintem egy ilyen szálat nem kellet volna belekeverni ebbe a sorozatba!

Szép hetet mindenkinek!!! Janó
Szia Johnny!

Neked is szép neved van, de mivel értesz egyet velem?
Az N+D-szexről leírt gondolatokkal?
A többieket nem nagyon késztette reagálásra ez a felvetés, de én eléggé elképzelhetetlennek tartom, h. lefeküdtek egymással.Báár...
Amikor azzal a filmkritikus csajjal volt az egyéjszakás kalandja D.-nek, akkor már nem tudta, h. szerelmes J.-be?
Rosszul emlékeznék?

A csók engem is meglepett... Csoda, h. Eddie nem osztotta le jobban J.-t.
Megérdemelte volna...

A tanár, az kellett... Úgy látszik ez elég gyakori az USA-ban.
Capeside-ban a tanárnő a 14 éves diákjával kezdett ki és feküdt le. :!: :!: :!:
(Annak, aki nem látta volna az első szériát: P-vel)
Most meg... Ez a biszex, házas, kispapa tanár!!!!
Jackie fiú életébe is kellett már vmi izgi, hát most megkapta!

Válasz küldése